Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bir çocuk sabaha kadar öksürür mü? bütün gece ayaktaydık sabahı zor ettik alerji hastası olduğu için hava verdiler bol ilaç yazdılar tabi alerji hastaları bol öksürdüğü için sesi kısılıyor bademcikleri tahriş oluyor oda ateş yapıyor kısacası faranjit olmuş @takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz @34rcp44 hepinizden allah razı olsun ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

bir çocuk sabaha kadar öksürür mü? bütün gece ayaktaydık sabahı zor ettik alerji hastası olduğu için hava verdiler bol ilaç yazdılar tabi alerji hastaları bol öksürdüğü için sesi kısılıyor bademcikleri tahriş oluyor oda ateş yapıyor kısacası faranjit olmuş @takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz @34rcp44 hepinizden allah razı olsun ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
Bende cektim bu alerjiden bolca gunesten kaciyom

bu haberi okuyunca aklıma @-KADİR- geldi adam bu haberi 1 ay evvelinden verdi adamı dövmediğimiz kalmıştı:)
Of ya Abdulheyi anlarimda bari Kara gitmeseydi. Ben o adamin Vadiye gelmeden once o kadar gelmesink istemistim Allah dualarimi kabul etti gelmisti simdi de gidiyor :(

Kara karakterin ayrilmasina üzüldüm acikcasi.. Kurtlar Vadisi'ni bu kadar yildir kimse yikamadi, geldi kendi kendini yikti.. Kurtlar Vadisi kendi mezarini kazmaya basladi. Bu ayrilik haberleri ile iyi bir reklam olduk. Adamlar Pana Film'in ismini duyduklarinda, böyle bir yapim yok diyorlardi.. simdi ise, "kardes kavgasi" ile darmadagan olan bir Pana Film var.. Bu sessizlikte sürdükce, biz burda yazdikca yaziyoruz.. Aslinda Necati Sasmaz ve "Kurtlar Vadisi" ismi disinda kimse de kalmadi.. Vadinin tüm karakterleri ayrildi..