Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ya bence Vadi surpriz yapacak surprizi ya fragmanda patlatacak yada yeni sezonun ilk dakikalarinda sahsen ben umitliyim
TNT'deki bölümler bana göre mütis di.. Kara'nin Vadiye inisi, Kasifoglu karakteri vs. cok güzel bir sezondu bana göre..Az once tnt li bolumlere goz attimda o bolumlerde iyiymis duzgun kanalda olsaymis patlama yaparmis
10.sezon mu 9.sezon mu ? Sence ?TNT'deki bölümler bana göre mütis di.. Kara'nin Vadiye inisi, Kasifoglu karakteri vs. cok güzel bir sezondu bana göre..
dediğin gibi olsa keşkeYa bence Vadi surpriz yapacak surprizi ya fragmanda patlatacak yada yeni sezonun ilk dakikalarinda sahsen ben umitliyim
Merak etme aga olacak İnsallah bak fragmani gelince izle oyle bir of çekecez ki icime dogdu yarin cikardediğin gibi olsa keşke
hadi inş ne güzel yazıyon be aga , şu an bitik gibi duruyoruz ama ben bomba bir vadi olacağını düşünüyorum ama nasıl olacak onu tahmin edemiyorumMerak etme aga olacak İnsallah bak fragmani gelince izle oyle bir of çekecez ki icime dogdu yarin cikar
aga ben de ümitliyim hep söylüyrum necati şaşmaz a çok güveniyorum çok azimli bir insan kendisi ama işte insan somut birşeyler görmek istiyorabi çok geçmiş olsun geçmiş olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyor@china_shangai
arkadaşlar siz çok sabırsızsınız biraz bekleyin yav çekimler daha bugün başladı ben ümitliyim ve inanıyorum satıcılara gereken cevap verilecek
aman iyi olsun, çocuklara hiç dayanamamAllaha cok sukur afacani uyuttuk simdilik iyi biraz evvel evde de havasini verdik ilaclarini icti ve yatti ailecek dunku faciadan sonra rahatladik @taka kardesim allah senden razi olsun dusunmen yeter