Polat Şaşmaz
Favori Üye
Önce Ömer Babanin mezarina
Sonra Poyrazin babasinin mezarina
Ve sonra da...
Büyuk efsanevi sahne
Sonra Poyrazin babasinin mezarina
Ve sonra da...
Büyuk efsanevi sahne
Yok abla vk ya. Youtube'da telif hakki sorunu oluyor@Polat Şaşmaz ablacım sen bölümleri yuotube mi eklicen
Yok abla vk ya. Youtube'da telif hakki sorunu oluyor
Sondan ikinci karede Pusat da olsaydı ne olurdu. Az da olsa eski ekip özlemini giderirdik. Allah bu egoların belasını versin.Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Özeti
Polat, Gölge'nin üssünü basıyor!
Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.
Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.
Pusunun en basindan al bence. İlk 100 bolumun tadi bambaskaEn kısa zamanda Maskeli Fedai sezonuna bakmam lazım. Bu gün Beyaz TV deki mezar sahnesini izlerken mezarda leyla var sandım ama yanılmışım [emoji17] halbuki beni vadiye başlatan sezondu [emoji17]
O bölümlere şimdi başlayamam maalesef o kadar zamanım yok. İnşallah seneye başlarım [emoji1]Pusunun en basindan al bence. İlk 100 bolumun tadi bambaska
İnşallahO bölümlere şimdi başlayamam maalesef o kadar zamanım yok. İnşallah seneye başlarım [emoji1]
Oha ben telefon numarasiyla kullaniyorum bunu hatta birsey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?