bu adama o senaryoyu yazarkende mi utanmadılar acaba izlerken ben utanıyorum pala olsun abdülhey olsun efsane adamlar orda ayakçıŞimdi ise edhoda ayakçı. Nerdeeen nereye..
bu adama o senaryoyu yazarkende mi utanmadılar acaba izlerken ben utanıyorum pala olsun abdülhey olsun efsane adamlar orda ayakçıŞimdi ise edhoda ayakçı. Nerdeeen nereye..
Aga bilerek yapmıyorlar. Yapsalar çakma Vadi yaftasını vururlar adama. Hoş şimdi de vuruyorlarbu adama o senaryoyu yazarkende mi utanmadılar acaba izlerken ben utanıyorum pala olsun abdülhey olsun efsane adamlar orda ayakçı
çakma bile olamaz bence vadinin çakması olmak bile şereftir bunlar onu da yapamadılar bildiğin karı dizisiAga bilerek yapmıyorlar. Yapsalar çakma Vadi yaftasını vururlar adama. Hoş şimdi de vuruyorlar
Sana da abi. Rabbim huzurla sağlıkla ve imanla dolu bi kalple bu ayı nasip etsin cümlemize.Herkese hayırlı ramazanlar
Eyvallah abi. Tüm arkadaşların ibadetlerini Allah kabul etsin. Bereketli, hayırlı ramazanlar.Herkese hayırlı ramazanlar
ooo abi hoşgeldin sana da ailenle beraber hayırlı ramazanlarHerkese hayırlı ramazanlar
Hoş geldin abi. Sana da hayırlı Ramazanlar İnşallah sağlıkla sıhhatleHerkese hayırlı ramazanlar
çekilmiş 2 bölüm var daha. aga bence bunlar bölüm sayısında anlaşmış pana 1 bölüm fazladan yapmış ve anlaşmazlık çıkmış İnşallah anlaşmazlık çıkmıştır ve sezon finalini yayınlayamayız böylece rezil kanaldan kurtuluruzKanal d kafayı yemiş yayın akışına göre bu hafta sezon finali
Öyle şey olur mu agaçekilmiş 2 bölüm var daha. aga bence bunlar bölüm sayısında anlaşmış pana 1 bölüm fazladan yapmış ve anlaşmazlık çıkmış İnşallah anlaşmazlık çıkmıştır ve sezon finalini yayınlayamayız böylece rezil kanaldan kurtuluruz
bence perşembe 2 bölüm üst üste yayınlansın sahura kadar izleyekÖyle şey olur mu agaGerçi sezon finalini görüp şu mübarek günlerde sövmeye mecalim yokEylül gibi sezon finali yayınlansın
Mantıklıbence perşembe 2 bölüm üst üste yayınlansın sahura kadar izleyek
aga sezon finallerinde ölümlerden ziyade gizemli acayip ters köşeler olması heycan verir. bunlar yine bikaç kişiyi öldürüp bitirecekler boşu boşuna karakterler harcanıyor onun yerine gizemli bir bölüm ihtiyarlar falan filan yeni bir oluşumMantıklı
Artık o tarz bölümler beklemeyin diye diye dlimde tüy bittiaga sezon finallerinde ölümlerden ziyade gizemli acayip ters köşeler olması heycan verir. bunlar yine bikaç kişiyi öldürüp bitirecekler boşu boşuna karakterler harcanıyor onun yerine gizemli bir bölüm ihtiyarlar falan filan yeni bir oluşum
kadir kardeşim anında dislike ı yapıştırmışArtık o tarz bölümler beklemeyin diye diye dlimde tüy bitti
Forumda adminle anlaşıp yeni bir eklenti kurmuş bana öyle dedikadir kardeşim anında dislike ı yapıştırmış
Forumda adminle anlaşıp yeni bir eklenti kurmuş bana öyle dediEleştirilere @-KADİR-'in profilinden otomatikman dislike gidiyormuş offline olsa bile
Vallaha kendisini takdir ediyorum taş olsa çatlardıkadir bu yapar mı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?