eyvallah abla ama bu işler göründüğü kadar basit değil hee vadide herşeyi yaparım oyunculuk dışında orası ayrı
Basit değil biliyorum ablam ama biraz eğitimle yaparsın neden olmasın
ama senaristlikte yaparsın sen
eyvallah abla ama bu işler göründüğü kadar basit değil hee vadide herşeyi yaparım oyunculuk dışında orası ayrı
aga ben seni tanıyorum yanında kimse yokkken belki yaparsında o heyecanlanınca sen konuşmayaıda bırakır kekelemeye başlarsın 🙂Oradan oyle atıp tutmak kolay bu forumda benden iyi oyuncu yokturHollywooddan teklif geldi kabul etmedim
Oradan oyle atıp tutmak kolay bu forumda benden iyi oyuncu yokturHollywooddan teklif geldi kabul etmedim
Heyecanlaninca kekeledigimi nereden biliyon lan adam icime kadar girmis haberim yokaga ben seni tanıyorum yanında kimse yokkken belki yaparsında o heyecanlanınca sen konuşmayaıda bırakır kekelemeye başlarsın 🙂
yok be abla oyunculuk yapamam benBasit değil biliyorum ablam ama biraz eğitimle yaparsın neden olmasın
ama senaristlikte yaparsın sen
Heyecanlaninca kekeledigimi nereden biliyon lan adam icime kadar girmis haberim yokSenden iyi ajan olur
He he Rihanna da Beyaz Futbol'u izliyor zatenOradan oyle atıp tutmak kolay bu forumda benden iyi oyuncu yokturHollywooddan teklif geldi kabul etmedim
yok be abla oyunculuk yapamam beno potansiyeli göremiyorum
Aynen küçükken ustume kopek atlamisti o travma sonucu kekeleme cikti ortayaheyecanlanınca k ekeliyormusun sen
Aynen küçükken ustume kopek atlamisti o travma sonucu kekeleme cikti ortaya
Ne sinavi aga Allah yardimcin olsunagalar burdan mübarek gün duanızı beklerim hafta sonu sınavlarım var inş geçeriz daha hiç çalışmadım işte imdi yeni açtım daha kitabı
Burada Vadiyi savunmaya harcadığın zamanı derslere ayırsan Atom Mühendisi olmuştun be agaagalar burdan mübarek gün duanızı beklerim hafta sonu sınavlarım var inş geçeriz daha hiç çalışmadım işte imdi yeni açtım daha kitabı
agalar burdan mübarek gün duanızı beklerim hafta sonu sınavlarım var inş geçeriz daha hiç çalışmadım işte imdi yeni açtım daha kitabı
Allah yardımcın olsun aga sana güveniyoruzagalar burdan mübarek gün duanızı beklerim hafta sonu sınavlarım var inş geçeriz daha hiç çalışmadım işte imdi yeni açtım daha kitabı
açıköğretim eyvallah agaNe sinavi aga Allah yardimcin olsun
Evet küsüz abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?