la ne fesatsın sende at adamlar ne güzel eğlenmiş sen ne kan ağlayacan goy goy peşindesinVay arkadaş biz burda kan ağlıyoaağlıyoruz adamlar göbek atıyor resmen
la ne fesatsın sende at adamlar ne güzel eğlenmiş sen ne kan ağlayacan goy goy peşindesinVay arkadaş biz burda kan ağlıyoaağlıyoruz adamlar göbek atıyor resmen
eyvallah abla300. bölüm kutlaması ve cahit kayaoğlu izdivaç konusunu aç sana zahmet
Bir yandan dizinin helvasını kavuruyorum bir yandan sana mesaj yazıyorumla ne fesatsın sende at adamlar ne güzel eğlenmiş sen ne kan ağlayacan goy goy peşindesin
olacak iş değil ya pusata da yazıklar olsun adamlar seni göz göre göre torpillilere harcıyor sen gidiyorsun kutlamaya rezillik resmenVay arkadaş biz burda kan ağlıyoruz adamlar göbek atıyor resmen
Yav aga diğerleri de geleceği görüp ayrılmış işte bugün beni bir linç etmediğiniz kaldıolacak iş değil ya pusata da yazıklar olsun adamlar seni göz göre göre torpillilere harcıyor sen gidiyorsun kutlamaya rezillik resmen
görkem sevindik şu saatten sonra ne yaparsa yapsın haklıdır vadiyi kötülese bile hakkıdır resmen facia şu yaptıkları necati abi de yusufla şarkı söylesin. koskoca kurtlar vadisini bitirdiler neyini kutluyolar acaba anlamıyorum yazık yazık
şu kutsi kayaoğluyla konuşmam lazım sesimizi duyurmamız lazım artık
aga kutlamsınıda yapsınlar şarkısınıda söylesinler bizi ilgilendiren kısmı orası değil en tabi hakları tabi ki 300 bölüm olmuş kutlmak istemeleri kadar doğal olan birşey yok ; bu iş formsuz futbolcuya benzedi oyuncu formdan düştüyse gece hayatı ıvır zıvır konuşulur oyuncu iyi bir oyun segilerse isterse hergün karıya gitsin ses eden olmazolacak iş değil ya pusata da yazıklar olsun adamlar seni göz göre göre torpillilere harcıyor sen gidiyorsun kutlamaya rezillik resmen
görkem sevindik şu saatten sonra ne yaparsa yapsın haklıdır vadiyi kötülese bile hakkıdır resmen facia şu yaptıkları necati abi de yusufla şarkı söylesin. koskoca kurtlar vadisini bitirdiler neyini kutluyolar acaba anlamıyorum yazık yazık
şu kutsi kayaoğluyla konuşmam lazım sesimizi duyurmamız lazım artık
o kadar da değil onlar yüzünden bu haldeyiz zatenYav aga diğerleri de geleceği görüp ayrılmış işte bugün beni bir linç etmediğiniz kaldı
Günahsız Kayaoğulları ile uğraşmayı bırak bizim Yüce Majeste Cahit Kayaoğlu'na sesimizi duyurmamız lazım
evet bende geçen hafta gördüm emin olamadım o mu diye oymuş demekki dirilişte baya vadi oyuncusu oynadı en az 7-8 oyunucumuz rahat oynamıştırLan bizim Nafiz Dirilise gecmiş
Her dizide var zaten 7-8 tane oyuncumuzo kadar da değil onlar yüzünden bu haldeyiz zaten
evet bende geçen hafta gördüm emin olamadım o mu diye oymuş demekki dirilişte baya vadi oyuncusu oynadı en az 7-8 oyunucumuz rahat oynamıştır
kertenkelede 10 dan fazla vardır heralde bizim eskileri hepsini topladılarHer dizide var zaten 7-8 tane oyuncumuz
aga bu kafa vadiyi rezil ediyor farkında değilmisin reytingler ortada izleyen kimse kalmadı nerdeyse hiçbir hamle yapıldı mı yok bunların derdi ne bilmiyorum ama koskoca kurtlar vadisini ite çakala meze etmelerini kabullenemem kimse kusura bakmasın vadiyi o sonradan gelen çakma senaristlerden de orda oynayan ve sadece parasına bakan oyunculardan da daha çok seviyoruz daha çok ilgileniyoruz. Necati Şaşmaz dışında orda vadi ruhunu bilen adam yok set arkasında vadi ruhuna sahip oyuncularda tek tek tek çıkarılıyor bunun sonu erken finaldir bu dizi erken final yaparsa orda oynayan çekim yapan seti ziyarete giden çay içen çay yapan kim varsa hepsine çok ağır söverim ben! sen hala gelmiş onlar bu işten ekmek yiyor diyorsun belli zaten sadece günlük cebine gireni düşündükleri insan hiç mi yorumları okumaz bu kadar torpil olamaz ya adamlar yegenlerini doldurmuş diziye adam gibi sevilen oyuncuları çıkarıyolar. bu torpil ayağı yüzünden karayı da kaybettik biz her ne kadar haksızda olsa onun nedeni de akife yapılan torpildi. şimdide yusuf ve tayfasına yapılan torpille pusat gibi mete gibi raskoln gibi adamlar harcanıyor afedersinde bu diziyi kim niye izleyecek bu saatten sonra sevilen herkes öldü kimse zeynep yusuf anadolu izlemez biz bile zor dayanıyoruz o karakterlere millet izler mi ya. bu işin sonu çok kötü olacak iş bilmez torpilli oyuncularla berbat senaristlerle olmaz bu işaga kutlamsınıda yapsınlar şarkısınıda söylesinler bizi ilgilendiren kısmı orası değil en tabi hakları tabi ki 300 bölüm olmuş kutlmak istemeleri kadar doğal olan birşey yok ; bu iş formsuz futbolcuya benzedi oyuncu formdan düştüyse gece hayatı ıvır zıvır konuşulur oyuncu iyi bir oyun segilerse isterse hergün karıya gitsin ses eden olmaz
birde reytingler 6-7 bandında gider bu oranlar yanıltıcı bu saatten sonra içeriğe odaklanmak lazım o tatmin etsin yeter hayır reytinglerden dolayısıyla gelen paradan bize birşey kalıyor mu yok? adamlar memnunsa bize ne? bizim bir zevkimiz var o hazzı almaya devam edelim yeter yok hala düzelme olmadı mı sonunda vadi mi bitti bitsin o gün gelene kadar devam
insanlar ekmek kazandığı yeri gözden çıkardıysa biz ne desek zaten boştur
görkem sevindik e gelirsek o kim? vadiye tek bir laf atarsa karektersizin önde gidenidir onu bu günlere getiren kim? ki oda bunun farkında asla bu hareketlere girmez.
uyuşturucu içen yavşak bir kareketer yazan raci bahadır var iken yazım gurubu ile herkesin sevdiği müthiş bir pusat karekteri oluşturan kim? ölürse ölür ki az kaldı yarın ne olduğunu görecez
aga eğer bu seneki kafa devam ederse yine aynı sıkıntıları yaşarız o kafanın değişmesi lazım
pusat ın ölmesini istermiyim kesinlikle hayır vadiye zarar verir mi çıkması evet kesinlikle verir ama hepsi bu kadar
on numara oyuncuydu onunda ölmesine üzüldüm torpilli olmadığı için çabuk harcandı yegen olsaydı en az 5 senesi garantiydiYalnız Leven Sülün adam gibi adammış. Vadi ile yeniden parladı zaten iyi oyuncuydu yolu açık olsun. Baya eģlenmiş gözüküyor
aga ne torpili smith ne iş yapıyordu mete ne iş yapıyordu sevsemde raskoln ne iş yapıyorduaga bu kafa vadiyi rezil ediyor farkında değilmisin reytingler ortada izleyen kimse kalmadı nerdeyse hiçbir hamle yapıldı mı yok bunların derdi ne bilmiyorum ama koskoca kurtlar vadisini ite çakala meze etmelerini kabullenemem kimse kusura bakmasın vadiyi o sonradan gelen çakma senaristlerden de orda oynayan ve sadece parasına bakan oyunculardan da daha çok seviyoruz daha çok ilgileniyoruz. Necati Şaşmaz dışında orda vadi ruhunu bilen adam yok set arkasında vadi ruhuna sahip oyuncularda tek tek tek çıkarılıyor bunun sonu erken finaldir bu dizi erken final yaparsa orda oynayan çekim yapan seti ziyarete giden çay içen çay yapan kim varsa hepsine çok ağır söverim ben! sen hala gelmiş onlar bu işten ekmek yiyor diyorsun belli zaten sadece günlük cebine gireni düşündükleri insan hiç mi yorumları okumaz bu kadar torpil olamaz ya adamlar yegenlerini doldurmuş diziye adam gibi sevilen oyuncuları çıkarıyolar. bu torpil ayağı yüzünden karayı da kaybettik biz her ne kadar haksızda olsa onun nedeni de akife yapılan torpildi. şimdide yusuf ve tayfasına yapılan torpille pusat gibi mete gibi raskoln gibi adamlar harcanıyor afedersinde bu diziyi kim niye izleyecek bu saatten sonra sevilen herkes öldü kimse zeynep yusuf anadolu izlemez biz bile zor dayanıyoruz o karakterlere millet izler mi ya. bu işin sonu çok kötü olacak iş bilmez torpilli oyuncularla berbat senaristlerle olmaz bu iş
kutlama yapsınlar yapsınlar ama önce işlerini en iyi şekilde yapsınlar daha sezon finaline 3 bölüm var ne çabuk bitiyor çekimler anlamıyorum eskiden böyle bişey yoktu. gerekirse aynı sahneyi 10 kez çek ama adam gibi çek fragman hazırlayan adamlar rezil durumda. bak yarın efsane bir bölüm izleyecez buna eminim ama fragmanlar ortada sıradan bir bölüm izlenimi veriyor ya arkadaş bu kadar ters giden şey var nasıl göremezler bunları kör değiller sağır değiller ayıp ya ayıp şu vefakar seyirciye ayıp yazık günah
on numara oyuncuydu onunda ölmesine üzüldüm torpilli olmadığı için çabuk harcandı yegen olsaydı en az 5 senesi garantiydi
yusuf kenan torpilli değil mi aga ben mi yanlış biliyorumaga ne torpili smith ne iş yapıyordu mete ne iş yapıyordu sevsemde raskoln ne iş yapıyordu
mete 4 sezon
raskoln 3 sezon
smith 2 sezon oynamış
ha diyeceksin bunları bu hale getiren senatistler tamam da olan olmuş bir yere oturtamıyorsan tabi ki yol verip yeni karekter alacaksın
onlar torppilli işte onlarda ölsün her olan biteni bunlara mı bağlayacazyusuf kenan torpilli değil mi aga ben mi yanlış biliyorum
O değilde Necati Şaşmaz kaç farklı kıyafet giymiş gecedepasta keserken takım elbiseli türkü söylerken siyah bir tişört var timurla düetinde de beyaz tişört varyalnız siyah çok yakışmış ve söylemekten hicap duyuyorum ama sigara çok yakışıyor bu adamahayatta içmem sevmem ama yakışıyor nedense
evet onlara bağlayacaz çünkü yusuf ve kuzuzadeler dizinin içine ediyor agaonlar torppilli işte onlarda ölsün her olan biteni bunlara mı bağlayacaz
tamam işte onlarda ölsün diyoruz ama diğer krekterlerde var bunlar ölmeden her ölen adama yas tutacaksak işimiz varevet onlara bağlayacaz çünkü yusuf ve kuzuzadeler dizinin içine ediyor aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?