Polat Şaşmaz
Favori Üye
Birazdan Onur Tan, Dogan Umit Karacayi gomecek iyi seyretBu efsane sezona dair yapılacak tek eleştiri Onur Tan gibi bir leş yönetmenin çatışma sahnelerinin içine etmesidir. Doğan Ümit Karaca bile daha iyi çekiyor. Onur Tan bazı yerlerde sinematik efektler veriyor gerçekçiliğin içine ediyor.
Evden çıktım aga sen atarsın sonra burayaBirazdan Onur Tan, Dogan Umit Karacayi gomecek iyi seyret
ölecek işte bize ümit veriyorlarsaat 20:00 de pusat çakır gerçeği
az sonra
onur tan bana göre vadi tarihinin en kötü yönetmenidir tartışmam bile doğan ümit karaca 10.sezonu çekseydi çok daha iyisini yapardı emin ol şuanki çatışma sahneleri onur tanın çektiği çoğu sahneyi ezer geçer. kuru sıkı dönemi onur tanla beraber kapanmıştı Allah tan ondan kurtulduk edho da rezil aksiyon sahnelerine devam ediyor gülüyorum izlerkenBu efsane sezona dair yapılacak tek eleştiri Onur Tan gibi bir leş yönetmenin çatışma sahnelerinin içine etmesidir. Doğan Ümit Karaca bile daha iyi çekiyor. Onur Tan bazı yerlerde sinematik efektler veriyor gerçekçiliğin içine ediyor.
usta iyi coşmuş @Polat Şaşmaz @Doğu agalar şu konuları açın ya favori üye olmadığım için açamıyorum 300.bölüm kutlaması şeklinde bir konu açsanız çok güzel olur bu videoları ve resimleri de atsanızyalnız ustayı hiç böyle görmemiştik müthiş eğlenmiş 😀
@china_shangai sende bunlara bir yorum yap hele
ankara nın bağlarında da oynamışlar
Tamam eve dönünce hallederiz aga@china_shangai abi Allah aşkına arada birde olsa konuş ya senin eski halini çok özledim
usta iyi coşmuş @Polat Şaşmaz @Doğu agalar şu konuları açın ya favori üye olmadığım için açamıyorum 300.bölüm kutlaması şeklinde bir konu açsanız çok güzel olur bu videoları ve resimleri de atsanız
Sevgili Pusat Çakır hayranları! Yarın akşam Pusat Çakır karakterini SON KEZ Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde izleyeceğiz!
fan sayfası açıklamış ama kesin bilgi bu aksi mümkün değil Allah kahretsin bunlarıTamam eve dönünce hallederiz aga
Kim diyor la resmi mi bu açıklama?
fan sayfası açıklamış ama kesin bilgi bu aksi mümkün değil Allah kahretsin bunları
Vay arkadaş biz burda kan ağlıyoruz adamlar göbek atıyor resmenyalnız ustayı hiç böyle görmemiştik müthiş eğlenmiş 😀
@china_shangai sende bunlara bir yorum yap hele
ankara nın bağlarında da oynamışlar
eyvallah abla 300. bölüm kutlaması ve cahit kayaoğlu izdivaç konusunu aç sana zahmetdediğib konuları ben açarım şimdi ablacım