Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Beyler Edho denen dizide Mahmut da ensesinden yedi ölmedi yani

Birileri şu Cahit Kayaoğlu'na 3 aylık bir filmin değil 13 yıllık bir Efsane'nin senaryosunu yazdığıni hatirlatsin. Bu ne be.

nerde kaldı v2 ya bişeyi de zamanında çıkarın arkadaş bin kere baktım

Bizimkiler de bölümlerden sahne koymaya başlamış

3 saat önce "Sanane Erhan" diye bir sahne paylaşmışlar la onu diyorum görmediniz mi

La bi sakin ol adam fragman diye ölecek
Bugün koymazlar la saat geç oldu.
ha bölüm içinden sahne paylaşmaya dönmüşler diyorsun anladık ; bu basit konudan bu kadar konu çıkarttığın için başarılar tam malum diziye uygun hareketler seni dealsalar ekibe sırıtmazsın

3 saat önce "Sanane Erhan" diye bir sahne paylaşmışlar la onu diyorum görmediniz mi

La bi sakin ol adam fragman diye ölecek
Bugün koymazlar la saat geç oldu.
iyi yapmışlar da her zamanki gibi geç yapıyolar her hafta böyle yapsalar izlenmelerimiz kat kat artardı herşeyi baştan sağma yaptıkları için normaldir

ha bölüm içinden sahne paylaşmaya dönmüşler diyorsun anladık ; bu basit konudan bu kadar konu çıkarttığın için başarılar tam malum diziye uygun hareketler seni dealsalar ekibe sırıtmazsın
Oooo bana hain edhocu mu diyorsun yani
Şu an hunharca edho izliyorsun aga yeme bizi

o değilde suriye sahneleri çok müthiş ya keşke yine bir arap ülkesinde çekim yapılsa o atmosfer harika geliyor bana 88. bölümdeyim

Oooo bana hain edhocu mu diyorsun yani
Şu an hunharca edho izliyorsun aga yeme bizi
aga bugün o dizinin olduğunu bile unutmuşum ilk sezon bitmeden işi bitti o dizinin de seneye şansı yok