varlığı yeter aga mutlaka abdülhey bir gün gelecekTekrar getirilip rezil edilmesindense bırak hiç gelmesin daha iyi
ya abartmayın şu olayı tükürdüyse tükürdü ne abartılıyor bu kadar gençtir hata yapmış sanki adam öldürdü
O mesafeden tükürürdüyse devlet nişanı verilmeli
bakıyozda çıkmadı gece yarısı verecekler herhaldenerde kaldı v2 ya bişeyi de zamanında çıkarın arkadaş bin kere baktım
sizinkiler kim 😀Bizimkiler de bölümlerden sahne koymaya başlamış
kim koymuşBizimkiler de bölümlerden sahne koymaya başlamış
sizinkiler kim 😀
3 saat önce "Sanane Erhan" diye bir sahne paylaşmışlar la onu diyorum görmediniz mikim koymuş
La bi sakin ol adam fragman diye ölecek Bugün koymazlar la saat geç oldu.@Doğu kim; nerde , ne zaman , nereye , ne koymuş açıkla !
ha bölüm içinden sahne paylaşmaya dönmüşler diyorsun anladık ; bu basit konudan bu kadar konu çıkarttığın için başarılar tam malum diziye uygun hareketler seni dealsalar ekibe sırıtmazsın3 saat önce "Sanane Erhan" diye bir sahne paylaşmışlar la onu diyorum görmediniz mi
La bi sakin ol adam fragman diye ölecek Bugün koymazlar la saat geç oldu.
iyi yapmışlar da her zamanki gibi geç yapıyolar her hafta böyle yapsalar izlenmelerimiz kat kat artardı herşeyi baştan sağma yaptıkları için normaldir3 saat önce "Sanane Erhan" diye bir sahne paylaşmışlar la onu diyorum görmediniz mi
La bi sakin ol adam fragman diye ölecek Bugün koymazlar la saat geç oldu.
Oooo bana hain edhocu mu diyorsun yani Şu an hunharca edho izliyorsun aga yeme biziha bölüm içinden sahne paylaşmaya dönmüşler diyorsun anladık ; bu basit konudan bu kadar konu çıkarttığın için başarılar tam malum diziye uygun hareketler seni dealsalar ekibe sırıtmazsın
aga bugün o dizinin olduğunu bile unutmuşum ilk sezon bitmeden işi bitti o dizinin de seneye şansı yokOooo bana hain edhocu mu diyorsun yani Şu an hunharca edho izliyorsun aga yeme bizi