Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bu dediğin şekilde olursa zaten geçmiş olsun

ama bunlar bahane değil isterse daha kötü olsun ne demek izlemeyi bırakmak usta ölene kadar bu söylemi kabullenemem
Aga senin gibilere güvenip bu çapsızlar her şeyi güllük gülistanlık zannediyorlar. "13 Yıldır zirvede" diye bir palavra uydurmuşlar külliyen yalan.

Vadi artık yolun sonuna geldi. Usta ölmeden bırakmam muhabbetini geç. Şu an eski polat Alemdar'dan eser yok. Canlı cenaze izliyoruz. Akşam üzeri Beyaz Tvdeki bölümlerdeki izlediğimiz Polat'la bu son 2 sezondaki Polat aynı mı? Aynıysa kolay gelsin ben daha bir şey demiyorum

Ha ayrıca istedikleri kadar oyuncu getirsinler. İsterse Leonardo Di Caprio gelsin fayda etmez. Sonuçta senrayo yazanların çapı, aklı belli.

Eğer dediginiz gibi dünkü bölümde Polat Zeynep'i kurtardıysa yeni bir aşk is coming
Daha beter sıvayacaklar. Daha neler neler olacak izleyip görün

aga herşeye eyvallah aga polat alemdar hala efsane hala müthiş oyuncu ona laf yok

Bu laflari yedirme fırsatını bekliyorum umarım pişman olacaksın !

@Doğu aga şu profilindeki adama da bin basar tuhaf tuhaf hareketler yapınca iyi oyuncu olunmuyor ben rolünü en iyi yansıtan adama oyuncu derim kendini yırtan olur olmaz yerde aşırı jest mimik yapıpı mal mal bağıran adamlara değil

Ya efsane ona lafımız yok da her kulvarda geriye gidiş var onun oyunculuğu dahil. Bunu sana çok rahat ispatlarım.
aga adam herşeyini kaybetmiş anasını babasını can yoldaşlarını bu hali son derece doğal hafif çökmüş olması çok çok normal sen diyorsun 5 sene öncekiyle aynı olsun 10 sene öncekiyle aynı olsun. 5 sene 10 sene önce bu adamın yaşadıklarıyla şimdi geldiği konum bir değil değerlendirirken bunları göz önünde bulunduracaksın alemin tek en büyük ve eleştiriye kapalı gerçek efsanesi

Ben lafımı seve seve yemeye hazırım aga tabii dizi reytingleri sebebiyle yayından kaldırılmazsa
bölümü izle de yorum yap aga bekliyorum yorumunu

Agalar hakkinizi helal edin otobüsteyim ölmeden varirsak canakkale de şehitlerimize dua edecez

@Doğu dünkü maçın özetini kupa törenini izledikten sonra aziz yıldırımın açıklamalarını izleyip gülecem biraz
adam harbi kayışı kopardı yazık la kimin başkanıysa

Agalar hakkinizi helal edin otobüsteyim ölmeden varirsak canakkale de şehitlerimize dua edecez
ooooo aga hayırlı yolculuklar sağ salim varınca bizim yerimize de dua et çok istiyorum oraya gitmeyi bende

Aga hiç kimse vazgeçilmez veya eleştirilmez değildir. Yaşadıkları diyorsun tamam iyi hoş da sevdiğini kaybeden adamın daha fazla agresif olması, kin kusması ortalığı azametiyle inletmesi lazım. Bak Memati öldüğünde duvarları yumruklayan Ustayla şimdiki bir mi? Ulan Abdülhey öldüğünde boş boş baktı, KGT timi katledildi hiç bir şey yapmadı, Leyla öldü yine mimiksiz bir şekilde Kıbrıs bölümlerinde boş boş baktı? Kusura bakma oyunculuk bu değil. Eğer bu adam eleştirilmezse 10. Yil sezonundaki Polat, İskender Büyük sezonunda karısı ve çocuğu arabayla havaya uçarken verdiği tepkiyle yüreğimizi dağlayan Polat aynı kişi değil kabul ederim.

Aynen aga bursa ya falan da gidecez sirf sehitlere dua etmek icin gidiyorum ins bir fatiha yida senden hediye ederiz

Sorma yav bugün bir tane troll videosu izledim Ergün Penbe penaltı atıyor arkaya fethullah'in duasını koymuşlar shakhdkshsjsgaja

Ya bu koduğumun Burger'ı siparişi getirmedi aç kaldık
Gidip açık restoran arayayım size kolay gele agalar

Allah yolunuzu açık etsin aga İstanbuldan gidiyosun sanırım pek uzun bir yol değil birşey olmaz Allahın izniyle. Benim hakkım helaldir sende et
Bizim içinde dua et aga bende gitmiştim küçükken

hep aynı tepkiyi vermesi asıl oyunculuk olmazdı sen diyorsun her sevdiği öldüğünde psikopata bağlasın kusura bakma bizde öyle bişey yok erdal falan yapsın o tür şeyleri
adam kgt mezarında seozn başı o kadar müthiş oyunculuk yaptı ki duyguyu adeta hissettik çaresizlik elden bişey gelmeme duygularını hissettirdi bize
bak martinin ölüm sahnesine orda psikpatlığını yine göreceksin yanlış çözümleme yapıyorsun

Allah yolunuzu açık etsin aga İstanbuldan gidiyosun sanırım pek uzun bir yol değil birşey olmaz Allahın izniyle. Benim hakkım helaldir sende et
Bizim içinde dua et aga bende gitmiştim küçükken

çd nin çanakkale bölümünü 1646384684. kez paylaşması adam gibi adam

@Doğu aga burgerdan falan yiyormusun sen asla öyle yerlerden bişey yemem dokuz eti-yağı olabilir elin gavuru nerden bilelim zaten hamburger pizza falan yemem şahsıma ters şeyler
lahmacun söyle döner söyle kebap söyle çiğ köfte söyle misssssssss