Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dediğim gibi normal olarak düşünürsek hiçbir mantıklı tarafı yok bana doğru değilmiş gibi geliyor
aga pek bi ümidim kalmadı artık adamların afedersin ... değil hiçbişey iti çakalı susturmak için neyi bekliyorlar anlamıyorum

aga pek bi ümidim kalmadı artık adamların afedersin ... değil hiçbişey iti çakalı susturmak için neyi bekliyorlar anlamıyorum
artık son birkez yapılacak olan hamlelere bakacaz eğer yine bir atılım gelmezse bu halden memnun oldukları sonucu çıkar ki o saatten sonra biz ne desek boş

artık son birkez yapılacak olan hamlelere bakacaz eğer yine bir atılım gelmezse bu halden memnun oldukları sonucu çıkar ki o saatten sonra biz ne desek boş
reytingler ortada 5 zor alıyoruz filmler bizi rahatlıkla geçebiliyor bunu görüp gururuna yedirene lafımız olamaz zaten biz izleyiciler olarak hazmedemiyoruz onlar nasıl bu kadar umursamaz aklım almıyor benim

reytingler ortada 5 zor alıyoruz filmler bizi rahatlıkla geçebiliyor bunu görüp gururuna yedirene lafımız olamaz zaten biz izleyiciler olarak hazmedemiyoruz onlar nasıl bu kadar umursamaz aklım almıyor benim
vadi algıları yıkamıyor bu oranlar izlediğimiz bölümün ederi değil ama vadi iyide gitse bunu izleyiciye hissettiremiyor eldeki ürünü pazarlamada ciddi bir eksiklik var
tabi kendi hatalarıda var mesela en belirgini yusuf gibi elemanı nerdeyse en tepe noktaya getirdiler ulan yaptınız bir hata yazdınız abartılı bir rol hemen geri dönüş yapsana yok aynen devam ediliyor böyle olmaz

@takas rahatlayabilirsin hüsnü canlı yayında açıkladı şu an için ölmek gibi durumum söz konusu değil 😀

Son düzenleme:
GELECEK SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!

Türkiye'nin fenomen dizisi ''Kurtlar Vadisi Pusu'',2 sezon boyunca Kanal Dekranlarında yayınlandı.Ancak Kanal D'ye geçince reytinglerinde ciddi azalma görüldü.
Kanal,Vadiyi elinden kaçırmak istemese de son kararı Vadi yapımcıları verecek.

Yarın Kanal görüşmesi olacak.Eğer anlaşılırsa dizi,gelecek sezonda Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek.Kanal ile anlaşılmazsa diğer 4 kanal ile görüşmeler yapılacak.Anlaşılmadığı taktirde görüşme yapılacak diğer 4 kanal ise ;

- ATV
- STARTV
- Tv8
- Show TV

''Anlaşılan kanalın ismi,Haziran ayında Vadiseverlere duyurulacak!'

@Doğu @Polat Şaşmaz @takas @Master.1000 @china_shangai ...

İnşallah Star olur be
Hazırlık derken kanal seçimini mi kastediyorlar aga yoksa başka bir şeyi mi?

haberiniz olsun eğer deli hüsnü sallamadıysa sezon finaline daha 5 bölüm varmış

Oturalım 2 yasin okuyalım arkadaşlar sonra Allaha dua edelim hakkımızdan hayırlısını isteyelim. Allah yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Büyük Tüyo! Sezon Finali ve Ölüm İçerir!
Sezon finalinde Tilki Pusat'ı, Polat da Tilki'yi öldürecek. Bu arada sezon finalinde yine düğün var.