aga pek bi ümidim kalmadı artık adamların afedersin ... değil hiçbişey iti çakalı susturmak için neyi bekliyorlar anlamıyorumdediğim gibi normal olarak düşünürsek hiçbir mantıklı tarafı yok bana doğru değilmiş gibi geliyor
aga pek bi ümidim kalmadı artık adamların afedersin ... değil hiçbişey iti çakalı susturmak için neyi bekliyorlar anlamıyorumdediğim gibi normal olarak düşünürsek hiçbir mantıklı tarafı yok bana doğru değilmiş gibi geliyor
artık son birkez yapılacak olan hamlelere bakacaz eğer yine bir atılım gelmezse bu halden memnun oldukları sonucu çıkar ki o saatten sonra biz ne desek boşaga pek bi ümidim kalmadı artık adamların afedersin ... değil hiçbişey iti çakalı susturmak için neyi bekliyorlar anlamıyorum
reytingler ortada 5 zor alıyoruz filmler bizi rahatlıkla geçebiliyor bunu görüp gururuna yedirene lafımız olamaz zaten biz izleyiciler olarak hazmedemiyoruz onlar nasıl bu kadar umursamaz aklım almıyor benimartık son birkez yapılacak olan hamlelere bakacaz eğer yine bir atılım gelmezse bu halden memnun oldukları sonucu çıkar ki o saatten sonra biz ne desek boş
vadi algıları yıkamıyor bu oranlar izlediğimiz bölümün ederi değil ama vadi iyide gitse bunu izleyiciye hissettiremiyor eldeki ürünü pazarlamada ciddi bir eksiklik varreytingler ortada 5 zor alıyoruz filmler bizi rahatlıkla geçebiliyor bunu görüp gururuna yedirene lafımız olamaz zaten biz izleyiciler olarak hazmedemiyoruz onlar nasıl bu kadar umursamaz aklım almıyor benim
@Since2011 gitsene kanka Harbiden nerelerde bu la kaç gündür ölüp kalmış olmasınYarın Çanakkale'de olacaklar..(14:00 / 17 00)
İnşallah Star olur be Hazırlık derken kanal seçimini mi kastediyorlar aga yoksa başka bir şeyi mi?GELECEK SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!
Türkiye'nin fenomen dizisi ''Kurtlar Vadisi Pusu'',2 sezon boyunca Kanal Dekranlarında yayınlandı.Ancak Kanal D'ye geçince reytinglerinde ciddi azalma görüldü.
Kanal,Vadiyi elinden kaçırmak istemese de son kararı Vadi yapımcıları verecek.
Yarın Kanal görüşmesi olacak.Eğer anlaşılırsa dizi,gelecek sezonda Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek.Kanal ile anlaşılmazsa diğer 4 kanal ile görüşmeler yapılacak.Anlaşılmadığı taktirde görüşme yapılacak diğer 4 kanal ise ;
- ATV
- STARTV
- Tv8
- Show TV
''Anlaşılan kanalın ismi,Haziran ayında Vadiseverlere duyurulacak!'
@Doğu @Polat Şaşmaz @takas @Master.1000 @china_shangai ...
kanal görüşmesi aga haziran da son kararı vereceklermişİnşallah Star olur be Hazırlık derken kanal seçimini mi kastediyorlar aga yoksa başka bir şeyi mi?
İyi de bu bir hazırlık olarak nitelendirilemez Vadi ritüeli budur her sezon sonu klasikleşen haber bukanal görüşmesi aga haziran da son kararı vereceklermiş
star olmuyorsa ben tv8 i denemeği isterim ; bence kanal d de devam edecekİyi de bu bir hazırlık olarak nitelendirilemez Vadi ritüeli budur her sezon sonu klasikleşen haber bu
Sence ne olur, hangi kanala gideriz?
Maalesef aga ben de öyle hissediyorum. Tv8 bir kumardır tutarsa ne ala ama sanmıyorum. Zira şu halde zar atacak halimiz bile kalmadı.star olmuyorsa ben tv8 i denemeği isterim ; bence kanal d de devam edecek
Oturalım 2 yasin okuyalım arkadaşlar sonra Allaha dua edelim hakkımızdan hayırlısını isteyelim. Allah yar ve yardımcımız olsunGELECEK SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI!
Türkiye'nin fenomen dizisi ''Kurtlar Vadisi Pusu'',2 sezon boyunca Kanal Dekranlarında yayınlandı.Ancak Kanal D'ye geçince reytinglerinde ciddi azalma görüldü.
Kanal,Vadiyi elinden kaçırmak istemese de son kararı Vadi yapımcıları verecek.
Yarın Kanal görüşmesi olacak.Eğer anlaşılırsa dizi,gelecek sezonda Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek.Kanal ile anlaşılmazsa diğer 4 kanal ile görüşmeler yapılacak.Anlaşılmadığı taktirde görüşme yapılacak diğer 4 kanal ise ;
- ATV
- STARTV
- Tv8
- Show TV
''Anlaşılan kanalın ismi,Haziran ayında Vadiseverlere duyurulacak!'
@Doğu @Polat Şaşmaz @takas @Master.1000 @china_shangai ...
Günün en doğru yorumu Çünkü işimiz dualara kaldıOturalım 2 yasin okuyalım arkadaşlar sonra Allaha dua edelim hakkımızdan hayırlısını isteyelim. Allah yar ve yardımcımız olsun
duaya her zaman ihtiyaç vardır 🙂Günün en doğru yorumu Çünkü işimiz dualara kaldı
Dünyanın en özlenen çifti
Lann Hüsnüyü kurtardık şimdi Çakır gidici @Emin ÖzaltunBüyük Tüyo! Sezon Finali ve Ölüm İçerir!
Sezon finalinde Tilki Pusat'ı, Polat da Tilki'yi öldürecek. Bu arada sezon finalinde yine düğün var.
Tilkinin kardesinin intikamini almak icin Polatin oglunu gebertmesi daha iyi bi secenek gibiAga sezon finalinde katliama hazır olalım