ben ikisine de varım ikisinin klasmanları farklı yani tercih meselesiMeryem sizinkini ezmiş
o yorumları yapanları zaten ben şimdide ciddiye almıyorum zira o sözleri söyleyenler kendilerini bir halt zanneden ergenlerden karekteri oturmamış hayatta bir baltaya sap olamamış zevattan başkası değiller
Abla genellikle o beyinsizlerin yorumları ''izlemiyorum ama kanal değiştirirken denk geldim..'' diye başlar fazla şeaapmamak lazımAynen öyle izlemiyoruz diyorlar eleştirinin dibine vuruyorlar izlemedikleri diziye en çok
yorum yapanda onlar
Meryem sizinkini ezmiş
Abla genellikle o beyinsizlerin yorumları ''izlemiyorum ama kanal değiştirirken denk geldim..'' diye başlar fazla şeaapmamak lazım
Fazla takılıyorsun hala yapma bunu 😉Azra daha güzel canım
aynen öylee okuyorum yorumları başlık bu izlemiyorum ama şu sahnesine
baktım oluyor
Fazla takılıyorsun hala yapma bunu 😉
Neyse ben gidip yatayım sabahın 7'sinde uyandım nedensiz bir şekildePazartesi falan uyanırım
Seyrederim ama 00.00 gibi
abla kusura bakma da söylenenleri hakediyorsun adamlar senle o kadar dalga geçiyor sen hala yazıyorsun ne söyleseler haklılaryok ya bakıp çıkıyorum o kadar takmıyorumda artık fazla
kıyamam niye 7 de uyandın senn git uyu o zaman üstünü iyice ört he
vay vay vay Necati Şaşmaz da gidiyormuş alemin tek kralı efsane keşke malatyaya gelse beYarın Çanakkale'de olacaklar..(14:00 / 17 00)
organizasyon sağlam galiba vadiden 1 oyuncu bulmak zorken tam 5 tane oyuncu katılıyorabla kusura bakma da söylenenleri hakediyorsun adamlar senle o kadar dalga geçiyor sen hala yazıyorsun ne söyleseler haklılar
vay vay vay Necati Şaşmaz da gidiyormuş alemin tek kralı efsane keşke malatyaya gelse be
çok enteresan aga ama tv ye çıksa usta artık ciddi anlamda özletti kendiniorganizasyon sağlam galiba vadiden 1 oyuncu bulmak zorken tam 5 tane oyuncu katılıyor
burada laf çok a çıkabilirçok enteresan aga ama tv ye çıksa usta artık ciddi anlamda özletti kendini
aga sen bu deli hüsnü haberine ne diyorsunburada laf çok a çıkabilir
bilmiyorum aga bence doğru değildir hüsnü sevilen lazım olan bir karekter niye öldürsünleraga sen bu deli hüsnü haberine ne diyorsun
doğruysa eğer vadiyle ilgili geleceğe dair hiçbir ümidim kalmayacak bu kadar rezil bir hamle olamaz rezillik resmenbilmiyorum aga bence doğru değildir hüsnü sevilen lazım olan bir karekter niye öldürsünler
dediğim gibi normal olarak düşünürsek hiçbir mantıklı tarafı yok bana doğru değilmiş gibi geliyordoğruysa eğer vadiyle ilgili geleceğe dair hiçbir ümidim kalmayacak bu kadar rezil bir hamle olamaz rezillik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?