Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o yorumları yapanları zaten ben şimdide ciddiye almıyorum zira o sözleri söyleyenler kendilerini bir halt zanneden ergenlerden karekteri oturmamış hayatta bir baltaya sap olamamış zevattan başkası değiller

Aynen öyle izlemiyoruz diyorlar eleştirinin dibine vuruyorlar izlemedikleri diziye en çok
yorum yapanda onlar

Fazla takılıyorsun hala yapma bunu 😉

Neyse ben gidip yatayım sabahın 7'sinde uyandım nedensiz bir şekilde :) Pazartesi falan uyanırım :A

yok ya bakıp çıkıyorum o kadar takmıyorumda artık fazla :D
kıyamam niye 7 de uyandın senn git uyu o zaman üstünü iyice ört he:D

MESUT YAR,VADİ EKİBİNİ KONUK ETMEK İSTİYOR!

''Burada Laf Çok'' programını sunmasıyla bilinen Mesut Yar,CNN Türk kanalından Kanal D'ye transfer oldu.Artık ''Burada Laf Çok'' programını Kanal D'de sunacak.

Kanal D'de ilk tanıtımından da anlaşıldığı gibi Kanal D'de ilk programında Vadi oyuncularını konuk etmek istiyor.Özellikle de Necati Şaşmaz'ı görmek istediğini tanıtımında da belirtmiş durumda.Hatta programın tanıtımı Kurtlar Vadisi Pusu setinde çekildi.

Büyük olasılıkla yakında Kanal D'de yayınlanacak,Mesut Yar'ın sunduğu ''Burada Laf Çok'' programının ilk konukları Vadi oyuncuları olacak!

Yarın Çanakkale'de olacaklar..(14:00 / 17 00)

Cib2WgtWUAEm9II.jpg

yok ya bakıp çıkıyorum o kadar takmıyorumda artık fazla :D
kıyamam niye 7 de uyandın senn git uyu o zaman üstünü iyice ört he:D
abla kusura bakma da söylenenleri hakediyorsun adamlar senle o kadar dalga geçiyor sen hala yazıyorsun ne söyleseler haklılar

Yarın Çanakkale'de olacaklar..(14:00 / 17 00)

Cib2WgtWUAEm9II.jpg
vay vay vay Necati Şaşmaz da gidiyormuş alemin tek kralı efsane keşke malatyaya gelse be

agalar deli hüsnünün öleceği doğru mu doğruysa artık ben ümidimi tamamen kestim vadiyle alakalı sadece yorumlayıp geçecem
yani sözün gerçekten bittiği nokta bundan ötesi olmaz dizide ölmesi gereken 16464 tane gereksiz adam varken eskilerden neredeyse hiç kimse kalmamışken hem sevilen hem eski asla ölmemesi gereken bir adamın ölme amacını kimse bana açıklayamaz yazık başka bişey demiyorum

abla kusura bakma da söylenenleri hakediyorsun adamlar senle o kadar dalga geçiyor sen hala yazıyorsun ne söyleseler haklılar

vay vay vay Necati Şaşmaz da gidiyormuş alemin tek kralı efsane keşke malatyaya gelse be
organizasyon sağlam galiba vadiden 1 oyuncu bulmak zorken tam 5 tane oyuncu katılıyor :D