bende bakıyom şimdi mi@Doğu o sahnelerde tüylerin diken diken olduysa şimdi ki sahnede donmaktan öleceksin sahneye bak şimdi
bende bakıyom şimdi mi@Doğu o sahnelerde tüylerin diken diken olduysa şimdi ki sahnede donmaktan öleceksin sahneye bak şimdi
Aga bu nasıl bir acıdır ya.. Ağlıyorum ulan şu an duygu seli@Doğu o sahnelerde tüylerin diken diken olduysa şimdi ki sahnede donmaktan öleceksin sahneye bak şimdi
Aç aga aç yok böyle bölümler. Sanki eski sevgiliyle hatıralara bakıyorum. Hey gidi hey..Beyaz Tv'yi acmamak icin zor dayaniyorum.. vadiyi ve bölümleri gercekten cok özledim. Daha cok vaktim oldugu bir dönemde Pusu'ya start verecegim insallah..
Bende yazın izlerken kendimi tutamamıştım insan 10 sene öncesine falan gidiyor bu Vadi gercekten bambaskaAga bu nasıl bir acıdır ya.. Ağlıyorum ulan şu an duygu seliVay anasını buraları hep unutmuşum
var ya bende kendimi zor tutuyorum gözlerim dolduAga bu nasıl bir acıdır ya.. Ağlıyorum ulan şu an duygu seliVay anasını buraları hep unutmuşum
Aç aga aç yok böyle bölümler. Sanki eski sevgiliyle hatıralara bakıyorum. Hey gidi hey..
Ben ilk 97'yi kardiyoloji polikliniğinde izlerim herhaldeBende yazın izlerken kendimi tutamamıştım insan 10 sene öncesine falan gidiyor bu Vadi gercekten bambaska
10.yıl sezonu cidden efsane ya.Ben ilk 97'yi kardiyoloji polikliniğinde izlerim herhaldeBu duygu, bu heyecan, bu gizem hiç bir şeyde yok Allah çarpsın..
@MEnes kanka GoT, PB, Breaking Bad falan hikaye şu an ölüyorum depresyona girdim gel kurtar beni
Aga bu bölümler 2012 senesi demi? Gezi olaylarından önce?Şimdi Özgür Suriyeye girecekler
Aynen gezi olaylarından önceAga bu bölümler 2012 senesi demi? Gezi olaylarından önce?
Kestiler güzelim sahneyiBirazdan Özgür Suriye bitince yazın yasadığımız olayın özeti var. Şimdi o ulkeyi hatirlayamadim
Aynen hataydıSezon finali ile tv 2 de
Yav yine diyorum Leyla yı öldürmek hataydı
Aga çok değil geçen sezon ki sezon finalini izliyoruz baksana bunların bile çoğu öldüAynen hataydıBu sezonu Leyla ile Asyanın savaşı kurtarabilirdi aynı İnci ile Leyla gibi birsey olurdu
Aynura ile Lisanın Ateşle Dansın sözlü versiyonuyla kapışmasını bekliyoruz
Neredeyse hepsi sezonun ilk bölümünde öldü bu sezonun ilk bölümü baştan hataydı malesef bu kadar kişinin ölümümü tüm sezona yaysak şimdi reytinglerde en yüksek noktalardaydıkAga çok değil geçen sezon ki sezon finalini izliyoruz baksana bunların bile çoğu öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?