Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Beyaz Tv'yi acmamak icin zor dayaniyorum.. vadiyi ve bölümleri gercekten cok özledim. Daha cok vaktim oldugu bir dönemde Pusu'ya start verecegim insallah..

@Doğu o sahnelerde tüylerin diken diken olduysa şimdi ki sahnede donmaktan öleceksin sahneye bak şimdi
Aga bu nasıl bir acıdır ya.. Ağlıyorum ulan şu an duygu seli :T: Vay anasını buraları hep unutmuşum :bhr:

Beyaz Tv'yi acmamak icin zor dayaniyorum.. vadiyi ve bölümleri gercekten cok özledim. Daha cok vaktim oldugu bir dönemde Pusu'ya start verecegim insallah..
Aç aga aç yok böyle bölümler. Sanki eski sevgiliyle hatıralara bakıyorum. Hey gidi hey..

Aga bu nasıl bir acıdır ya.. Ağlıyorum ulan şu an duygu seli :T: Vay anasını buraları hep unutmuşum :bhr:

Aç aga aç yok böyle bölümler. Sanki eski sevgiliyle hatıralara bakıyorum. Hey gidi hey..
var ya bende kendimi zor tutuyorum gözlerim doldu

Bende yazın izlerken kendimi tutamamıştım insan 10 sene öncesine falan gidiyor bu Vadi gercekten bambaska
Ben ilk 97'yi kardiyoloji polikliniğinde izlerim herhalde :A Bu duygu, bu heyecan, bu gizem hiç bir şeyde yok Allah çarpsın..

@MEnes kanka GoT, PB, Breaking Bad falan hikaye şu an ölüyorum depresyona girdim gel kurtar beni :A

Ben ilk 97'yi kardiyoloji polikliniğinde izlerim herhalde :A Bu duygu, bu heyecan, bu gizem hiç bir şeyde yok Allah çarpsın..

@MEnes kanka GoT, PB, Breaking Bad falan hikaye şu an ölüyorum depresyona girdim gel kurtar beni :A
10.yıl sezonu cidden efsane ya. :A Ben de izlerken müthiş keyif almıştım. Sana yapılacak bir şey yok şuan, izlemişsin bir kere ve her gün devam ediyorsun. :A Dediğiniz bölümü de hatırladım şimdi, çok acayipti ya. :A

Sezon finali ile tv 2 de

Yav yine diyorum Leyla yı öldürmek hataydı

Son düzenleme:
Aga çok değil geçen sezon ki sezon finalini izliyoruz baksana bunların bile çoğu öldü :(
Neredeyse hepsi sezonun ilk bölümünde öldü bu sezonun ilk bölümü baştan hataydı malesef bu kadar kişinin ölümümü tüm sezona yaysak şimdi reytinglerde en yüksek noktalardaydık

Şiire Gazele günde en az 1 kere dinlemek şart

Bu geçen sezonun ilk çeyreği ATV'deki son sezonumuzdan daha iyiydi bence :)

Bu sezonda bir düğün izleyebiliriz

Bu sahne muazzamdı ateşle dans ile birlikte süperdi

Son düzenleme: