- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Sonu iyi olsa da bekledigimize deyse ben bu aralar reaksyondan bekliyordum ama onlardan da bir haber yok karagul tanitim fragmanini cikarmis
bizim tanıtım gecikti ya çıkması lazımdı şşimdiye kadarSonu iyi olsa da bekledigimize deyse ben bu aralar reaksyondan bekliyordum ama onlardan da bir haber yok karagul tanitim fragmanini cikarmis
Haklisin bence agustos sonunda cikar gibibizim tanıtım gecikti ya çıkması lazımdı şşimdiye kadar
25 gün az değil aslında birde vadinin stoklu çalışmadığı düşünülürSe NASIL BÖLÜMLER OLUCAKHaklisin bence agustos sonunda cikar gibi
Valla recep bir geldin pir geldin bu tahmininle §enlendirdin bizibence bu pazara kadar yeni tanıtım filmi çıkar sete gelcekleri ilk gün hemen tanıtım fragmanı çekicekler büyük ihtimal
eyvallah abi zaten biz vadisever olarak bunları çoktan hak ediyoruzda ama onlarda bu düşünce nerde...Valla recep bir geldin pir geldin bu tahmininle §enlendirdin bizi
Aynen bencil adamlar bari bu sezon muhtesem olsa da herseyi unutmaya raziyiz ozellikle de gecen sezonu aninda bellegimden silecemeyvallah abi zaten biz vadisever olarak bunları çoktan hak ediyoruzda ama onlarda bu düşünce nerde...![]()
Vadi 1 sezon iyi 1 sezon kotu oluyor aga bu sene super olur İnsallah sonra ki sene de iyi olur obur sezonu bilemicemAynen bencil adamlar bari bu sezon muhtesem olsa da herseyi unutmaya raziyiz ozellikle de gecen sezonu aninda bellegimden silecem)))
aynen abi bizde o düşüncedeyizAynen bencil adamlar bari bu sezon muhtesem olsa da herseyi unutmaya raziyiz ozellikle de gecen sezonu aninda bellegimden silecem)))
inşaallah bakalımkanal d tanıtım frağman ı bugün yarın çıkar bakalım vadide yer alıcak mı daha doğrusu nasıl alacak
çıksın artık bana göre bu hafta tanıtım yayınlanmış olması lazımdıVadi merakla bekleniyor.. aslında bir yandan da iyi oldu. Vadiyi vadi yapan bu gizliliktir zaten. Bence direk yeni bir tanıtım ile cevab versinler. Kamera arkası yeniden eskisi gibi saklı tutsunlar. 162.Bölüm V2 fragmanı gibi değişik bir yeni bölüm fragmanı ile sezonu bomba gibi açarız inşallah. Yeni tanıtım en geç bu hafta çıkmalı, sabır diye birşey kalmadı zaten artık.
Taptalk 2