Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sonu iyi olsa da bekledigimize deyse ben bu aralar reaksyondan bekliyordum ama onlardan da bir haber yok karagul tanitim fragmanini cikarmis

bence bu pazara kadar yeni tanıtım filmi çıkar sete gelcekleri ilk gün hemen tanıtım fragmanı çekicekler büyük ihtimal

Memati: Usta limani basmislar tek degilim

Usta: Aferin Memati iyi ki tek degilsin birinin akli yok birinin kolu yoj seninde ..

Memati: Ayrilalim
Abdulhey: Ayrilalim abi ama severek ayrilalim
Memati: Ulan Abdulhey harbi aklin yerine gelmiş senin

Abdulhey: İyi,kötü, çirkin
Memati: Abdulhey eger çirkin bensem bir tane de sana sikarim

Memati: Usta Abdulheyi gorecektin bir acildi cocuk
Usta: En azindan olmediginize sevindim Memati
Memati: Eski gunlerde ki gibiydi usta iyi kotu cirkindik
Usta: Cirkin kim Memati
Memati: Vallaha ben kotuyum gerisini bilmem

Ve o efsane 5 li yuruyus sahnesi

kanal d tanıtım frağman ı bugün yarın çıkar bakalım vadide yer alıcak mı daha doğrusu nasıl alacak

hadi be bir haber iyice saplantı haline geldi resim tüyo falan yok mu bunalıma girecem artık😀

Vadi merakla bekleniyor.. aslında bir yandan da iyi oldu. Vadiyi vadi yapan bu gizliliktir zaten. Bence direk yeni bir tanıtım ile cevab versinler. Kamera arkası yeniden eskisi gibi saklı tutsunlar. 162.Bölüm V2 fragmanı gibi değişik bir yeni bölüm fragmanı ile sezonu bomba gibi açarız inşallah. Yeni tanıtım en geç bu hafta çıkmalı, sabır diye birşey kalmadı zaten artık.

Taptalk 2

Vadi merakla bekleniyor.. aslında bir yandan da iyi oldu. Vadiyi vadi yapan bu gizliliktir zaten. Bence direk yeni bir tanıtım ile cevab versinler. Kamera arkası yeniden eskisi gibi saklı tutsunlar. 162.Bölüm V2 fragmanı gibi değişik bir yeni bölüm fragmanı ile sezonu bomba gibi açarız inşallah. Yeni tanıtım en geç bu hafta çıkmalı, sabır diye birşey kalmadı zaten artık.

Taptalk 2
çıksın artık bana göre bu hafta tanıtım yayınlanmış olması lazımdı