Sağol aga merak ettim de aynı nickte üye görünce.Evet uye
arasıra hata yapsın ki insan olduğunu hatırlaAz önce Polata ilk kez kizdim Devlet Tanri gibidir dedi ya tovbe hasa
Annemle ve babamla saat.21.00 den bu saate kadar tam 5 bölüm Vadi keyfi yaptık ve şimdi namazlarımızı kılıp yatıyoruz hayırlı sabahlar
Benim sulalem Vadi hastasi aga bir oturduk mu en az 2 bolum izlemeden kalkmayizAnneye helal olsun..
Taptalk 2
burdayım abi bu aralar epey yoğunum sadece vadi haberlerini takipm etmeye çalışıyom ama maşallah hiç bir ses yok@-KADİR- nerlerdesin sen kardeşim yorumunu gören cennetlik)))
bu nasıl bir sessizlkdir anlayamdımHala haber yok herhalde ulan bu vadi bize kafayi yedirtti
ciğerci kedi gibi dolanıp duruyozHala haber yok herhalde ulan bu vadi bize kafayi yedirtti
Vay be kadir gunler ne cabuk geciyor 30 saydigimiz gunler aklima geldison 3 gün çekimlere
evet su gibi aktı zamanVay be kadir gunler ne cabuk geciyor 30 saydigimiz gunler aklima geldi))
aynen resmen psikolojik savaş vberiyozValla saka bir yana deldi de gecti vadi omrumuzu yedi ulan bir haberi bee bu bize yapilir mi))