aga en doğrusu dediğin gibi aslında sıcak sıcak mis gibi yanında közlenmiş soğan da var lakin gitmiyor tokum biraz yedim çoğu kaldıBence hemen ye ve tadını çıkar -KADİR- ;-)
Eti bende çok severim.. her gün olsa bikmadan yerim herhalde.
aga en doğrusu dediğin gibi aslında sıcak sıcak mis gibi yanında közlenmiş soğan da var lakin gitmiyor tokum biraz yedim çoğu kaldıBence hemen ye ve tadını çıkar -KADİR- ;-)
Eti bende çok severim.. her gün olsa bikmadan yerim herhalde.
Kalanı bize gönder aga biz yerizaga en doğrusu dediğin gibi aslında sıcak sıcak mis gibi yanında közlenmiş soğan da var lakin gitmiyor tokum biraz yedim çoğu kaldı
fena değil abla sen nasılsın; dur seni yakalamışken soru sorayım hazır tavuk aldım dolaba öylece konulur mu 😀
A.s abla çok şükür sen nasılsın
pişmiş tavukhazır tavuk derken yani poşette satılan tüm tavuk değilmi buzlukta rahatlıkla
saklayabilirsin ama yukarı buzluğa koyacaksın aşağısına değil
iyiyim çok şükür de bugün moralim biraz bozuktu şimdi iyim ya
Abla sana kaç kere dedim şu vadi forumundaki beyin fukaralarıyla konuşma diyehazır tavuk derken yani poşette satılan tüm tavuk değilmi buzlukta rahatlıkla
saklayabilirsin ama yukarı buzluğa koyacaksın aşağısına değil
iyiyim çok şükür de bugün moralim biraz bozuktu şimdi iyim ya
pişmiş tavuk
Abla sana kaç kere dedim şu vadi forumundaki beyin fukaralarıyla konuşma diyeMoralin bozulur tabi bırak birbirlerini yalasınlar bir de kendi çaplarında dalga geçmişler ergen sürüleri
Vadinin efsane isimlerinden Tilki Andrei, 295.Bölüm'de sahaya iniyor .
geleceğini biliyordum özellikle beklediler ortalığı karıştıracağı kesin inş ölmeden önümüzdeki sezona kalmayı başarırsonunda ya özledik tilki he
Bence bu sezon sonu ölecek agageleceğini biliyordum özellikle beklediler ortalığı karıştıracağı kesin inş ölmeden önümüzdeki sezona kalmayı başarır
geleceğini biliyordum özellikle beklediler ortalığı karıştıracağı kesin inş ölmeden önümüzdeki sezona kalmayı başarır
Sezon finali 296'ydı sezon finalinde Safiyeyi götürecekVadinin efsane isimlerinden Tilki Andrei, 295.Bölüm'de sahaya iniyor .
Bence bu sezon sonu ölecek aga
iki tane çok doğru ihtimal ben her iki fikride benimsiyorum safiye yi öldürüp kendide ölebilirSezon finali 296'ydı sezon finalinde Safiyeyi götürecek
ek olarak aynen bence de ölmemeli devam etsin diyorumİnşallah tilki vadide kalması gereken bir karakter ya
sezon finali 298 aga en kötü ihtimalle 297. bölümSezon finali 296'ydı sezon finalinde Safiyeyi götürecek
Sezon finali kesinlikle 299 olmalı. Yeni sezonda 300. bölüm diye tanıtımlarda kullanılır.iki tane çok doğru ihtimal ben her iki fikride benimsiyorum safiye yi öldürüp kendide ölebilir
ek olarak aynen bence de ölmemeli devam etsin diyorum
sezon finali 298 aga en kötü ihtimalle 297. bölüm
Sezon finali kesinlikle 299 olmalı. Yeni sezonda 300. bölüm diye tanıtımlarda kullanılır.
olabilir aga ara vermeden devam ederse haziran ın 2. haftasına denk geliyorSezon finali kesinlikle 299 olmalı. Yeni sezonda 300. bölüm diye tanıtımlarda kullanılır.
Ben hesapladım 299. bölümü yayınlarlarsa ara vermeden 9 haziran'a denk geliyor. Bu da makul bir tarih.olabilir aga ara vermeden devam ederse haziran ın 2. haftasına denk geliyor
Bizim yapım ekibinde senaristlerde o stratejik zeka var mi sizce bence yokSezon finali kesinlikle 299 olmalı. Yeni sezonda 300. bölüm diye tanıtımlarda kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?