DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Aga sorma ya bu ne rezillik yahu siz uyuduktan sonra fragmanı verdiler bunlar kafayı hepten sıyırmış. 1 ay daha sabredelim de belki yazın akılları başlarına gelirreytinglerde sıkntımız var kanal d den krtulursak daha sağlıklı yorum yapabilriz dünkü bölümde gayet iyiydi
vlla bir gariplik var da ben de anlmadım ama fragmanda akıyor agaAga sorma ya bu ne rezillik yahu siz uyuduktan sonra fragmanı verdiler bunlar kafayı hepten sıyırmış. 1 ay daha sabredelim de belki yazın akılları başlarına gelir
Aynen film fragmanı gibi olmuş ''Bakın nasıl fragman yapmışız ama'' demek için mi erken verdiler dayanamayıpvlla bir gariplik var da ben de anlmadım ama fragmanda akıyor aga
fena değil abla sen nasılsın; dur seni yakalamışken soru sorayım hazır tavuk aldım dolaba öylece konulur mu 😀selamlar herkese nasılsınız
A.s abla çok şükür sen nasılsınselamlar herkese nasılsınız
aga dua et vadikızı geldi yoksa sana soracaktım bu soruyuA.s abla çok şükür sen nasılsın
aga ben daha çay yapmayı bilmiyorum daha geçen @Polat Şaşmaz'a sordumaga dua et vadikızı geldi yoksa sana soracaktım bu soruyu
Paketli satilanlardansa bugun veya yarin yapmayacaksan buzluga atfena değil abla sen nasılsın; dur seni yakalamışken soru sorayım hazır tavuk aldım dolaba öylece konulur mu 😀
Yaptım da sallama çaydan yaptımYapabildin mi peki
pişmiş tavuk aga 😀Paketli satilanlardansa bugun veya yarin yapmayacaksan buzluga at
O zaman farketmez istedigin yere koyabilirsinpişmiş tavuk aga 😀
Ben çayın sallamasını adamın dallamasını sevmem aga Neyse ki onu becerebilmisinYaptım da sallama çaydan yaptım
pişmiş tavuk aga 😀
Oooouooo Rasim gibi bağırdım okurken La o değil de dün şu panadan ayrılan Yakup Öztürk'ün hesabına girdim adam hala diziyi destekliyor adam gibi adammışBen çayın sallamasını adamın dallamasını sevmem aga Neyse ki onu becerebilmisin
Belki de olumlu bir sekilde ayrilmislardir aga biz olumsuz diyoruz amaOooouooo Rasim gibi bağırdım okurken La o değil de dün şu panadan ayrılan Yakup Öztürk'ün hesabına girdim adam hala diziyi destekliyor adam gibi adammış
La ben bu zamana kadar olumlu bir şekilde işinden ayrılan insan evladı görmedimBelki de olumlu bir sekilde ayrilmislardir aga biz olumsuz diyoruz ama