Maskeli Fedai
Favori Üye
Hadi bebe yol alSen yine kaşınıyorsun galiba
Hadi bebe yol alSen yine kaşınıyorsun galiba
Dün uğramam diyordun noldu rüyanda Polat Alemdar'ı mı gördünHadi bebe yol alVadi konusu bizden sorulur
Seni 2 saat trolledim fena duygusala bağladın ahahahaDün uğramam diyordun noldu rüyanda Polat Alemdar'ı mı gördün
Duygularımla oynadınSeni 2 saat trolledim fena duygusala bağladın ahahaha
Sende yorum yapacaksınDuygularımla oynadınPis trollNeyse 46'nın son bölümünü izle söz verdin
Hıhı okSende yorum yapacaksın
Bu forumda o oyun benden sorulurduBurada haxball oynayanları falan gördüm. Merak ettim seviyeleriniz ne alemde acabaBen 2010'dan beri oynuyorum ara ara bıraktım. Ama çok üst düzeyimdir
Yok sevemedim onu bir türlüBu forumda o oyun benden sorulurduPro harddimKi 7 ay once bilgisayarim bozulana kadar Mayista yeni bir bilgisayar alacam halim ne olur bilmiyorum
Cs go oynuyor musun ?
Tam komedi olmuş hahahaha
Adam haklı değil mi şimdiYok sevemedim onu bir türlüHaxball'a ben de baya ara verdim şuan pek iyi olamayabilirim
Tam komedi olmuş hahahaha
Aynen öyle. Gerçekleri söylemek de mi suç arkadaş!!!Adam haklı değil mi şimdiGüncel loglolar öyle değil mi kardeşimCaner Erkin'i yedirmeyiz
Bu iyi oldu bunların moraller yarıya inmiştir Sino uzaktan yazarsa efso olur bir an umutlanmaya başladımAynen öyle. Gerçekleri söylemek de mi suç arkadaş!!!
Bak sen hardpromusBu forumda o oyun benden sorulurduPro harddimKi 7 ay once bilgisayarim bozulana kadar Mayista yeni bir bilgisayar alacam halim ne olur bilmiyorum
Cs go oynuyor musun ?
Valla onu bilmem de ben çok üst düzey oynarım.Bak sen hardpromus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?