Maskeli Fedai
Favori Üye
Hadi bebe yol al Vadi konusu bizden sorulurSen yine kaşınıyorsun galiba
Hadi bebe yol al Vadi konusu bizden sorulurSen yine kaşınıyorsun galiba
Dün uğramam diyordun noldu rüyanda Polat Alemdar'ı mı gördünHadi bebe yol al Vadi konusu bizden sorulur
Seni 2 saat trolledim fena duygusala bağladın ahahahaDün uğramam diyordun noldu rüyanda Polat Alemdar'ı mı gördün
Duygularımla oynadın Pis troll Neyse 46'nın son bölümünü izle söz verdinSeni 2 saat trolledim fena duygusala bağladın ahahaha
Sende yorum yapacaksınDuygularımla oynadın Pis troll Neyse 46'nın son bölümünü izle söz verdin
Hıhı ok Neyse ben derbi moduna gireyim belki totemlerle kazanırızSende yorum yapacaksın
Bu forumda o oyun benden sorulurdu Pro harddim Ki 7 ay once bilgisayarim bozulana kadar Mayista yeni bir bilgisayar alacam halim ne olur bilmiyorumBurada haxball oynayanları falan gördüm. Merak ettim seviyeleriniz ne alemde acaba Ben 2010'dan beri oynuyorum ara ara bıraktım. Ama çok üst düzeyimdir
Yok sevemedim onu bir türlü Haxball'a ben de baya ara verdim şuan pek iyi olamayabilirimBu forumda o oyun benden sorulurdu Pro harddim Ki 7 ay once bilgisayarim bozulana kadar Mayista yeni bir bilgisayar alacam halim ne olur bilmiyorum
Cs go oynuyor musun ?
Tam komedi olmuş hahahaha
Adam haklı değil mi şimdi Güncel loglolar öyle değil mi kardeşim Caner Erkin'i yedirmeyizYok sevemedim onu bir türlü Haxball'a ben de baya ara verdim şuan pek iyi olamayabilirim
Tam komedi olmuş hahahaha
Aynen öyle. Gerçekleri söylemek de mi suç arkadaş!!!Adam haklı değil mi şimdi Güncel loglolar öyle değil mi kardeşim Caner Erkin'i yedirmeyiz
Bu iyi oldu bunların moraller yarıya inmiştir Sino uzaktan yazarsa efso olur bir an umutlanmaya başladımAynen öyle. Gerçekleri söylemek de mi suç arkadaş!!!
Bak sen hardpromusBu forumda o oyun benden sorulurdu Pro harddim Ki 7 ay once bilgisayarim bozulana kadar Mayista yeni bir bilgisayar alacam halim ne olur bilmiyorum
Cs go oynuyor musun ?
Valla onu bilmem de ben çok üst düzey oynarım. O oyunun ilk çekirdek, eski kadrosundanım. En eskileri falan hep tanırım.Bak sen hardpromus