Haklısın dadaş bu biraz çetin ceviz çıktı ama illa ki kıracağım cevizleri@Doğu forumda ki tüm trolleri yola getirdin de şu maskeliyi yola getiremedin
Haklısın dadaş bu biraz çetin ceviz çıktı ama illa ki kıracağım cevizleri@Doğu forumda ki tüm trolleri yola getirdin de şu maskeliyi yola getiremedin
Yayınlamayan adam değil hodri meydan minik paralelciTamam boş yapmaElimde öyle belgeler var ki yayınlarsam panama belgelerini sollarBen olsam akıllı olurdum
Dikkat et o cevizlere benzeme deHaklısın dadaş bu biraz çetin ceviz çıktı ama illa ki kıracağım cevizleriÇok yakında fabrika ayarlarına dönecek
Yayınlarsam değil foruma girmek sokağa çıkamazsınYayınlamayan adam değil hodri meydan minik paralelci
Oralara girme senin için hiç iyi olmazYayınlamayan adam değil hodri meydan minik paralelci
Dikkat et o cevizlere benzeme deDün @xemrexxx ile baya sıkıfıkıydın
Olmayan bbelgeler ile deviremezsin akıllı olYayınlarsam değil foruma girmek sokağa çıkamazsınDönemin trollü olursun akıllı ol
Oralara girme senin için hiç iyi olmazAyrıca bizimkisi iş görüşmesi sen anlamazsın
Sen de olayı paralele yıkabilirsin başkaları gibi seçim seninOlmayan bbelgeler ile deviremezsin akıllı ol
Aga takipteyiz sen rahat ol hesap kesimini bekliyorum rahat ol 😀
La jüriliğin gerektirdiği çeşitli müzakereler
Ovvv @DoğuAga takipteyiz sen rahat ol hesap kesimini bekliyorum rahat ol 😀
Sen de bu trolle bir olup bana mı yürüyorsun agaAga takipteyiz sen rahat ol hesap kesimini bekliyorum rahat ol 😀
O değil de @xemrexxx konudan ban yediği için cevap da veremiyor
Ne kadar sureligine bani yediO değil de @xemrexxx konudan ban yediği için cevap da veremiyorİki dakika açın banı da cevap versin yok desin öyle bir şey
Haahhh ohhhh afferin sizeeeeOhhhhh çok iyi oldu
yalnız lüzumsuz kişilerden bahsetmeyin bu konunun bir ağırlığı var zarar verecek eylemlerde bulunmayın burası trollerin barınacağı bir alan değil
La olum akıllı uslu dur bak bunlar tıraş işler bana pm'deki itiraflarını yayınlatmaKanıtımız var@-KADİR-
https://fav10.net/forum/threads/muhteşem-yüzyıl-kösem-22-bölüm-fragmanı.256637/#post-2698175
@Doğu bunlara cevap ver hadi :
Yayınla hadiLa olum akıllı uslu dur bak bunlar tıraş işler bana pm'deki itiraflarını yayınlatmaÇok net söylüyorum burayı kapatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?