Totem için uygun şartlar hazır
Totem için uygun şartlar hazır
gelir şimdi aga sen bu tombalağa ne diyonTotem için uygun şartlar hazır
Çok eski video bu la niye şimdi anlatsana birazgelir şimdi aga sen bu tombalağa ne diyon
Bu cocuk az bile kalir benim yanimda
ben hala izleyip gülüyorum agaÇok eski video bu la niye şimdi anlatsana biraz
Maskeli mi anlatiyo butun bunlari yaben hala izleyip gülüyorum agabizim polat şaşmaz ın doktordan korktuğunu hayal ettim bir an; doğru çıktı ondan attım
var ya onda daha ne hikayeler var
ulan varyaBu cocuk az bile kalir benim yanimdaSimdi korkmuyorum ama kucukken igne olurken annem bir taraftan babam bir taraftan doktorlar bir taraftan beni anca tutuyolardiIgne olurken savasa gidiyomus gibi basliyodum zikire
görüyon mu agaÇok eski video bu la niye şimdi anlatsana biraz
Senin @Polat Şaşmaz'a reva gördüğün tip bu mu agaben hala izleyip gülüyorum agabizim polat şaşmaz ın doktordan korktuğunu hayal ettim bir an; doğru çıktı ondan attım
var ya onda daha ne hikayeler var
Ooo öğrendiğim iyi olduMaskeli mi anlatiyo butun bunlari yaAdam herseyimi biliyo
yok la biz onla artık sadece film falan konuşuyoz biraz da da siyaset adam entel saray ahalisinden bizim gibi avam değil 😀Maskeli mi anlatiyo butun bunlari yaAdam herseyimi biliyo
kendisi bu çocuktan daha beter olduğunu söylüyor aga
Aynen dün operaya gitmiş eve dönünce de portakal suyu ile kanepe yemişyok la biz onla artık sadece film falan konuşuyoz biraz da da siyaset adam entel saray ahalisinden bizim gibi avam değil 😀
bu çocuk şimdi birde büyümüştür aga tüm mahalleyi haraca bağlamıştır@-KADİR- bu ne? Çocuğun hareketlerine şok oldum. Neler var gerçekten..
fragman yorumunu yapabilirsin çıktı agafragmanı bekliyoruz 2 haftalık mükemmel bölümlerin ardından bu bölümde son 2 bölüm seviyesinde olursa ayakta izlerim 90 dakka
bu hafta maç falan yok bölüm geçen haftaki gibi olursa sezonun en yüksek reytingini kesin alacaz
Çıktı aga hoşgeldin bu aradafragmanı bekliyoruz 2 haftalık mükemmel bölümlerin ardından bu bölümde son 2 bölüm seviyesinde olursa ayakta izlerim 90 dakka
bu hafta maç falan yok bölüm geçen haftaki gibi olursa sezonun en yüksek reytingini kesin alacaz
Fragman iyi degil yafragmanı bekliyoruz 2 haftalık mükemmel bölümlerin ardından bu bölümde son 2 bölüm seviyesinde olursa ayakta izlerim 90 dakka
arada kaynamasın maskeli ye laf atıyonda senin de uygunsuz işlerde görüyorum sende de sıkıntı var sonra maskeliyle beraber el ele eksen kayması yaşamayın agaÇıktı aga hoşgeldin bu arada
Bunda eksen kaymasi gerceklesmeye basladi bilearada kaynamasın maskeli ye laf atıyonda senin de uygunsuz işlerde görüyorum sende de sıkıntı var sonra maskeliyle beraber el ele eksen kayması yaşamayın aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?