- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Yok izlemiyorumAbi Kehribari izliyomusun tam senlik dizi
Yok izlemiyorumAbi Kehribari izliyomusun tam senlik dizi
Abi bence bir dizi daha ekle oraya dizi her her hafta ustune koyuyor ayakta izliyoruz resmenYok izlemiyorumedho diriliş vadi başka izlediğim dizi yok
Baştan sona fiyasko bir sezondu maalesef.. Şu 2 ay hemen geçsin de biraz ara, özlem belki iyi gelir. Kanal değişikliği ile belki tekrardan heyecanla izleyebiliriz.Kurban bayramından once ki hafta oynayan sezonun ilk bölümünden derlemeler. Zaman ne cabuk geciyor
abi sağ kolun olunca kardeşin olmayacakmıyımEstağfirullah sen benim kardeşimsin
abartma aga son haftalar çok ciddi toparlanma var özellikle son 2 bölüm eskiyi aratmıyor senin kadar kötümser düşünmüyorumBaştan sona fiyasko bir sezondu maalesef.. Şu 2 ay hemen geçsin de biraz ara, özlem belki iyi gelir. Kanal değişikliği ile belki tekrardan heyecanla izleyebiliriz.
ne tek tabancısı lan kardeşlerin ne güne duruyor tek falan değilizKurda sormuşlar "neden ensen kalın?" diye..
"Kendi işimi kendim görürüm." demiş
Biz kimsenin sağ kolu, orta ayağı, sol böreği değiliz. Tek tabanca geldik tek tabanca gideriz 😉 Bu yüzden akıllı olun ikiz troller @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
Eyvallah aga hepimiz eşitiz kimse kimsenin yancısı değildir o manada dedikabi sağ kolun olunca kardeşin olmayacakmıyım
abartma aga son haftalar çok ciddi toparlanma var özellikle son 2 bölüm eskiyi aratmıyor senin kadar kötümser düşünmüyorum
ne tek tabancısı lan kardeşlerin ne güne duruyor tek falan değiliz
işin şakasındayız zaten tabi ki öyleEyvallah aga hepimiz eşitiz kimse kimsenin yancısı değildir o manada dedik
aga dediğin gibi futbol konusuna yorum yapmıyon maçıda izlememişsindir senişin şakasındayız zaten tabi ki öyle
ne maçı aga anlamadımaga dediğin gibi futbol konusuna yorum yapmıyon maçıda izlememişsindir sen
Adamın haberi bile yok aha al sana örnek taraftar profiline maçı aga anlamadım
bu sene takmıyorum konuyu gördüm girmedim bile Allah belalarını versinler ulan takım küme düşecek soysuzlar bu ne rezillik o stadı yıkmayan taraftarda rezildir yıkın ulan yıkın yeter bu ne rezillik kepazelik şerefsizsizlik haysiyetsizlik yeter artıkAdamın haberi bile yok aha al sana örnek taraftar profiliLa takımın anasını ağlattılar anasını haberin yok
Ben Çarşamba günü gelmem foruma falanbu sene takmıyorum konuyu gördüm girmedim bile Allah belalarını versinler ulan takım küme düşecek soysuzlar bu ne rezillik o stadı yıkmayan taraftarda rezildir yıkın ulan yıkın yeter bu ne rezillik kepazelik şerefsizsizlik haysiyetsizlik yeter artık
yav bari 3.falan olsak şükredecektim anadolu takımlarına döndük boktan bir yönetim var koskoca Galatasaray ın haline bak reziller rezil utanma arlanmada yok bunlardaBen Çarşamba günü gelmem foruma falanLa ne günah işledik biz ne suçumuz vardı da Allah bizi bunlarla sınıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?