Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurda sormuşlar "neden ensen kalın?" diye..
"Kendi işimi kendim görürüm." demiş :A

Biz kimsenin sağ kolu, orta ayağı, sol böreği değiliz. Tek tabanca geldik tek tabanca gideriz 😉 Bu yüzden akıllı olun ikiz troller @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz :A

Estağfirullah sen benim kardeşimsin :)
abi sağ kolun olunca kardeşin olmayacakmıyım :D

Baştan sona fiyasko bir sezondu maalesef.. Şu 2 ay hemen geçsin de biraz ara, özlem belki iyi gelir. Kanal değişikliği ile belki tekrardan heyecanla izleyebiliriz.
abartma aga son haftalar çok ciddi toparlanma var özellikle son 2 bölüm eskiyi aratmıyor senin kadar kötümser düşünmüyorum

Kurda sormuşlar "neden ensen kalın?" diye..
"Kendi işimi kendim görürüm." demiş :A

Biz kimsenin sağ kolu, orta ayağı, sol böreği değiliz. Tek tabanca geldik tek tabanca gideriz 😉 Bu yüzden akıllı olun ikiz troller @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz :A
ne tek tabancısı lan kardeşlerin ne güne duruyor tek falan değiliz :D

abi sağ kolun olunca kardeşin olmayacakmıyım :D

abartma aga son haftalar çok ciddi toparlanma var özellikle son 2 bölüm eskiyi aratmıyor senin kadar kötümser düşünmüyorum

ne tek tabancısı lan kardeşlerin ne güne duruyor tek falan değiliz :D
Eyvallah aga hepimiz eşitiz kimse kimsenin yancısı değildir o manada dedik :A

Adamın haberi bile yok aha al sana örnek taraftar profili :A La takımın anasını ağlattılar anasını haberin yok :T:
bu sene takmıyorum konuyu gördüm girmedim bile Allah belalarını versinler ulan takım küme düşecek soysuzlar bu ne rezillik o stadı yıkmayan taraftarda rezildir yıkın ulan yıkın yeter bu ne rezillik kepazelik şerefsizsizlik haysiyetsizlik yeter artık

bu sene takmıyorum konuyu gördüm girmedim bile Allah belalarını versinler ulan takım küme düşecek soysuzlar bu ne rezillik o stadı yıkmayan taraftarda rezildir yıkın ulan yıkın yeter bu ne rezillik kepazelik şerefsizsizlik haysiyetsizlik yeter artık
Ben Çarşamba günü gelmem foruma falan :A La ne günah işledik biz ne suçumuz vardı da Allah bizi bunlarla sınıyor..

3 kupa alıyorsun hale bak vallahi kendimi yakacam böyle bişey olamaz yok böyle bişey

Ben Çarşamba günü gelmem foruma falan :A La ne günah işledik biz ne suçumuz vardı da Allah bizi bunlarla sınıyor..
yav bari 3.falan olsak şükredecektim anadolu takımlarına döndük boktan bir yönetim var koskoca Galatasaray ın haline bak reziller rezil utanma arlanmada yok bunlarda