Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

burda benim elimde değil malesef yıllardır aynı günde oynuyoruz aynı ekip çalışan eden insanlar o güne ayarlayabilmişler yoksa ben de dediğin gibi yapardım
bende futbol oynamayı çok severim en sevdiğim şey ama perşembe maç tutmayın diye arkadaşlara söylüyorum hep onlarda perşembe almaz
@takas aga bu perşembe de ne var anlamadım bizimkiler de perşembe oynuyorlar ondan maça falan yıllardır gitmiyorum resmen göbek yaptım
halı sahayada gidemiyoruz

2-3 farklı gurup var öğrenciykende aynı haltı yapıyorlardı işe başladık yine aynısı

Kardes sen eski Vadiyi izlemismiydin
evet izledim tabiki , vadiye 2010 yılıydı sanırım iskenderin son dönemlerinde başladım 80 li bölümlerde ordan bu sezona kadar devam ettim. sonra eski vadiyi tavsiye ettiler bir başladım günde 5 6 bölüm derken 1 aya falan bitirdim ilk izleyişimi
O aradaki 80 bölümü de tamamladım bi ara tabi, şuan tek eksik şu son 10 bölüm

bu sezon sonuna kadar gece yarısı fragman bekleyip izlemeyi kabullenmek lazım herhalde dayanamıyoz ama elden gelende yok

Arkadaşlar Kod Adı Koz filmini izleyip de beğenen var mı aranızda? Ona göre izlemeyi dönüyorum.

valla aga bilemicem sizi dediğim gibi perşembe ayarlamayın diyorum onlarda ayarlamıyor

helal olsun valla
eski vadi zaten çerez gibi bi başladın mı duramıyorsun 2 hafta önce bi arkadaşa başlattım eski vadiyi çocuk günde 5-6 bölüm izliyor dediğin gibi durduramıyorum

@papuleoo boşuna izleme aga sinemaya gitmiştim beğenmedim

Aynen öyle eski vadiye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Zaten siz zamanında burda yeterince övdünüz bir de ben övmim aynı duyguları paylaşıyorum

Aynen öyle eski vadiye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Zaten siz zamanında burda yeterince övdünüz bir de ben övmim aynı duyguları paylaşıyorum
olsun sen yine öv övülmeyi en çok hakeden başyapıt

yeni bir vadici transferi daha yaptık süper oldu bu
kısa sürede favori üye yapmamız lazım seni

S.a iyi akşamlar cümleten
aleykümselam aga

görevi sana devrediyorum sınav haftası pek giremeyecem hadi iyi akşamlar

Benimde yoğun haftam başladı
.Bende görevi @Doğu ' ya devrediyorum