takası ezersinde beni ezmen için 40 fırın ekmek yemen lazımHe aynen doğruBir ara @takas la beraber bana fena sey geciyodunuz simdi ikiniz bir olsaniz ikinizi de ezerim
takası ezersinde beni ezmen için 40 fırın ekmek yemen lazımHe aynen doğruBir ara @takas la beraber bana fena sey geciyodunuz simdi ikiniz bir olsaniz ikinizi de ezerim
Daha gecen sahur turnuvasi sonrasinda oynadigimiz teke tek maclarda seni ezmedim mitakası ezersinde beni ezmen için 40 fırın ekmek yemen lazım
1 maç aldısan 10 maç kaybettinDaha gecen sahur turnuvasi sonrasinda oynadigimiz teke tek maclarda seni ezmedim mi@Billy Kane biliyor
Dedim ya bilgisayarim oldu Mayista yeni laptop alacam diye
İstemedigin kadar bulaşma Ramazanda geleceksin agaBeni haxball'a bulaştırmayın
Aga kabiliyetim yok o oyuna karşıİstemedigin kadar bulaşma Ramazanda geleceksin aga
İyi bakalımDedim ya bilgisayarim oldu Mayista yeni laptop alacam diye
1 ay oynasam alırım aklınıAga kabiliyetim yok o oyuna karşıFPS oyunlarında gelin aklınızı alayım
İstersen 2 ay oyna klavyeyi eline veririmİyi bakalım
1 ay oynasam alırım aklını
Belki bu sezon tilki yine kayıplara karışabilirEski senaristlerimiz olsaydi varya Tilkiyle Gölgeyi bir yaparlardı Polatın ustune yollarlardi en az 10.sezon kadar efsane olurdu bu sezon ah be
Vay vay yine gececisin agaBelki bu sezon tilki yine kayıplara karışabilir
Hemen ezberci dil hani adam ortada yok ki rezil olsun hemen sallayacan ya 😀Vay vay yine gececisin agaKarışsa iyi olur bu sekilde rezil edilmesini istemem
Bende bunu diyorum aga adam hic ortalarda yok hani bu kardesinin intikamini alacakti.Hemen ezberci dil hani adam ortada yok ki rezil olsun hemen sallayacan ya 😀
Tilki bu vardır bir planı ; intikam soğuk yenince lezzetli bi aştırBende bunu diyorum aga adam hic ortalarda yok hani bu kardesinin intikamini alacakti.
Şimdi de sen ezberci dille konustunTilki bu vardır bir planı ; intikam soğuk yenince lezzetli bi aştır
Hayır benim ki sağlamından bir gerekçe senin ki olmayan birşey için boşa konuşmak eleştireceksen yokluğunu eleştirebilirsin 😀 ee bu tilki zamanında çekilmeyi bilmemış olsa zaten bu kadar yaşayamaz ölürdüŞimdi de sen ezberci dille konustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?