Polat Şaşmaz
Favori Üye
Büyük gösteriyo diyedir
Büyük gösteriyo diyedir
Sende mi buradadınBeni de eksik etme
Aga 1 saniye sonra yasadigimizi bilmiyoruz belki olecez helallik iyidir hakkini helal et kardesim yolun acik olsunYarın forum kapanacakmış gibi herkes helallik istiyor
lan olum bi yere gitmiyo daha yolladınız adamıAga 1 saniye sonra yasadigimizi bilmiyoruz belki olecez helallik iyidir hakkini helal et kardesim yolun acik olsun
Helal olsun beni de gelismelerden haberdar etmezsen seni fena harcarim agaaaSende mi buradadın.Hakkını helal et bakalım seninle de helalleşelim
Helal olsun 🙂🙂.Aga 1 saniye sonra yasadigimizi bilmiyoruz belki olecez helallik iyidir hakkini helal et kardesim yolun acik olsun
Ve gözyaşları sel olurSende mi buradadın.Hakkını helal et bakalım seninle de helalleşelim
Yolcudur kendim bağlasan durmamlan olum bi yere gitmiyo daha yolladınız adamı
Gs derbi konusunda gs'yı ezdirme nasıl biterse bitsinVe gözyaşları sel olur
La ne ezdirecem ezen ezdi bugün zatenGs derbi konusunda gs'yı ezdirme nasıl biterse bitsin.Haftaya baskette finaldeyiz inşallah.
Derbiyi alırsak o gün forumdayımLa ne ezdirecem ezen ezdi bugün zatenDerbi günü foruma uğramayı düşünmüyorum
İlk senin haberin olacakHelal olsun beni de gelismelerden haberdar etmezsen seni fena harcarim agaaaSs aldim
Senin uzaya çıkma ihtimalin > feneri yenmemizDerbiyi alırsak o gün forumdayımuzayda olsam bile gelecem kesin
O kadar abartma kankaSenin uzaya çıkma ihtimalin > feneri yenmemiz
Eveet senin gitme vaktin geldi buyrun alalım sizi dışarıO kadar abartma kanka.Sneijder oynarsa kesin golü var ve alacağımızı düşünüyorum
Dünden göndermeye razımışsınEveet senin gitme vaktin geldi buyrun alalım sizi dışarıİşte bunlar hep uyku sersemliği
Patronuma niye tavuk diyon leyn kafanı kırarım bak @takasBir tavuk vardı uzakta şimdi o tavuk yatakta @takas@Polat Şaşmaz bak bu espridi
Dünden göndermeye razımışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?