Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

halo nun kaçırılma sahnesi çok başkaydı efsaneydi hele ki o dönemdeli şartları düşünürsek muazzamdı

2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahaha
bu şekilde kalitesiz ve çapsız şekilde devam edersen sağ kolluktan atacam seni aga
sadece ikimizin bildiği o büyük hatanın ardından bu vasat şaka girişimlerin eksta üzüyor beni kendine bir an önce çeki düzen ver
şu avatarı da değiştirsen çok sevinirim tabi senin bileceğin iş ama sana yakışmıyor

Telefonumda yer olsa degiscem yer acmam lazim

Osman Sınav iki hafta önce eşinden boşanmış

Osman Sınav son yıllarda eski popülerliği kalmadı.Bu Ertan Saban'ın bir dizisi vardı çok kısa sürdü.Onu bile o çekti
aga adam yaşlandı artık normaldir aksiyona temposu yetmiyor olabilir ama tv tarihinin en iyi yönetmenidir bu gerçek değişmez serdar akar da çok büyük bir üstad ama bir osman sınav olamaz

Osman Sınav iki hafta önce eşinden boşanmış
aynen geçen gün gördüm haberde şaşırdım

Aynen aga adam kariyerini niye riske atsın Mustafa Denizli gibi
tam tersi yeniden sükse yapacak büyük bir fırsattır onun için son yaptığı aşk dizilerini biliyoruz ama şuan vadiye gelirse d.ü. karacanın yardımcısı olabilir en fazla

bak unuttuk ve büyük ayıp ettik bu sahnelerde belki de daha büyük pay selahattin sancaklınındır. 2. yönetmende o ve kendisi vadinin emektarlarından efsanlerinden efsane görüntü yönetmenimizdir büyük etki ettiğini düşünüyorum çatışma sahnelerine