Ben yemedim ama takas ciddi sanmış2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahaha
Ben yemedim ama takas ciddi sanmış2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahaha
halo nun kaçırılma sahnesi çok başkaydı efsaneydi hele ki o dönemdeli şartları düşünürsek muazzamdıTürk tv tarihinin bana göre en mükemmel çatışma sahnesi 69.bölüm sonu 70.bölüm başı laz ziyanın adamları ve polatların çatışma sahnesidir çekende üstad serdar akardır. dünyada çekilmiş en gerçekçi çatışma sahnelerinden biridir heralde gerçek gibiydi unutulmaz bir sahne
osman sınavdan sonra 2 nuamralı yönetmendir üstad akar öğrencisi de on numara çatışma sahnesi çekiyor.
o değilde onur tandan iyi ki kurtulduk edho da çektiği rezil çatışma sahnelerine ben bile acıyorum rezil bile övgü olur
Tabi tabi belliBen yemedim ama takas ciddi sanmış.
Ajan demiyorlar abla önceki arkadaşlardan biriymişim güya
Burası bizim evimiz zaten 🙂🙂görüşürüz tabi de bizim asıl mekan burası
bu şekilde kalitesiz ve çapsız şekilde devam edersen sağ kolluktan atacam seni aga2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahaha
Ajan demiyorlar abla önceki arkadaşlardan biriymişim güya
Gülerek yazdım ya ciddi değildim tabiTabi tabi belli
aga saymakla bitmez zaten ama efsanevi çatışma sahnesi 1 numaradırhalo nun kaçırılma sahnesi çok başkaydı efsaneydi hele ki o dönemdeli şartları düşünürsek muazzamdı
Telefonumda yer olsa degiscem yer acmam lazimbu şekilde kalitesiz ve çapsız şekilde devam edersen sağ kolluktan atacam seni agasadece ikimizin bildiği o büyük hatanın ardından bu vasat şaka girişimlerin eksta üzüyor beni kendine bir an önce çeki düzen verşu avatarı da değiştirsen çok sevinirim tabi senin bileceğin iş ama sana yakışmıyor
Osman Sınav son yıllarda eski popülerliği kalmadı.Bu Ertan Saban'ın bir dizisi vardı çok kısa sürdü.Onu bile o çektiaga saymakla bitmez zaten ama efsanevi çatışma sahnesi 1 numaradır
tabi osman sınav daha üstün
aga adam yaşlandı artık normaldir aksiyona temposu yetmiyor olabilir ama tv tarihinin en iyi yönetmenidir bu gerçek değişmez serdar akar da çok büyük bir üstad ama bir osman sınav olamazOsman Sınav son yıllarda eski popülerliği kalmadı.Bu Ertan Saban'ın bir dizisi vardı çok kısa sürdü.Onu bile o çekti
aynen geçen gün gördüm haberde şaşırdımOsman Sınav iki hafta önce eşinden boşanmış
Demek ki Vadiye dönüyorOsman Sınav iki hafta önce eşinden boşanmış
Aynen aga adam kariyerini niye riske atsın Mustafa Denizli gibikıyamet kopsa o iş olmaz
oha çok merak etim acaba nasıl bir bağ kurdunDemek ki Vadiye dönüyor
Karısı Edhocuymuş agaoha çok merak etim acaba nasıl bir bağ kurdun
tam tersi yeniden sükse yapacak büyük bir fırsattır onun için son yaptığı aşk dizilerini biliyoruz ama şuan vadiye gelirse d.ü. karacanın yardımcısı olabilir en fazlaAynen aga adam kariyerini niye riske atsın Mustafa Denizli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?