Öyle olsa keşke ama değilSimdi burda yazamam
Kesin o
Öyle olsa keşke ama değilSimdi burda yazamam
Kesin o
Asla bir Serdar Akar olamaz aga adamın soy adı gibi akıyordu adeta çatışma sahneleriafferin lan yönetmene
doğan ümit karaca ilk geldiği bölümlerde berbat çatışma sahnesi çekiyordu silah sesleri çok kötüydü ama 4-5 bölüm sonra düzeltti ve şimdi mükemmel çekiyor serdar akar iyi eğitmiş
Kesin konusma aga bir ozellik daha buldum ikisininde adi Efe meselaÖyle olsa keşke ama değil
Ooo demek öyle yazdım bunuÖyle olsa keşke ama değil
boş muhabetti kes aga kvp1905 i benden iyi kimse tanıyamaz forumda adam istanbulda yaşıyordu doğu ankarada bu bile yetiyor hiç benzerlik yok aralarında vadici olmaları dışında. kvp1905 kardeşim benim gibi duygularıyla yazardı çabuk gaza gelirdi özlemişim bi ara ulaşmaya çalışacam facesi vardı da kullanıyor mu acabaSimdi burda yazamam
Kesin o
Lan saf ben o olsam adımı Efe diye mi tanıtırım size hahahaha bunu küfür olarak algıladım zekama hakaretKesin konusma aga bir ozellik daha buldum ikisininde adi Efe mesela
Ulan kesin o zamanKesin konusma aga bir ozellik daha buldum ikisininde adi Efe mesela
aga burda bana serdar akar ı ifşa ettireceksin onunda gediklerini biliyoz doğan bey de onun tecrübesine gelsin daha da kaliteli olur lakin şu var serdar akar bambaşka bir adam tabi ki kıyas götürmezAsla bir Serdar Akar olamaz aga adamın soy adı gibi akıyordu adeta çatışma sahneleri46'da da bu bölüm aksiyonun dibine vuracak.
Hoşgeldin abla
boş muhabetti kes aga kvp1905 i benden iyi kimse tanıyamaz forumda adam istanbulda yaşıyordu doğu ankarada bu bile yetiyor hiç benzerlik yok aralarında vadici olmaları dışında. kvp1905 kardeşim benim gibi duygularıyla yazardı çabuk gaza gelirdi özlemişim bi ara ulaşmaya çalışacam facesi vardı da kullanıyor mu acaba
Lan saf ben o olsam adımı Efe diye mi tanıtırım size hahahaha bunu küfür olarak algıladım zekama hakaret
2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahahaUlan kesin o zaman. O değil de OzaN şimdi araştırır sonra o çıkar .O zaman benden çekeceğin olur
Hiç abla bunlar benden şüpheleniyor onlara kendimi anlatmaya çalışıyorumHoşbulduk paşamm ne yapıyosunuz bakem
Birisini ifşa ediyoruzhoşbuldum ne haber ne yapıyosunuz
görüşürüz tabi de bizim asıl mekan burası46 konusunda bol görüşelim
Türk tv tarihinin bana göre en mükemmel çatışma sahnesi 69.bölüm sonu 70.bölüm başı laz ziyanın adamları ve polatların çatışma sahnesidir çekende üstad serdar akardır. dünyada çekilmiş en gerçekçi çatışma sahnelerinden biridir heralde gerçek gibiydi unutulmaz bir sahneAsla bir Serdar Akar olamaz aga adamın soy adı gibi akıyordu adeta çatışma sahneleri46'da da bu bölüm aksiyonun dibine vuracak.
Birisini ifşa ediyoruz.Nicki lazım değil baş harfi ''D''
Hiç abla bunlar benden şüpheleniyor onlara kendimi anlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?