Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Asla bir Serdar Akar olamaz aga adamın soy adı gibi akıyordu adeta çatışma sahneleri
46'da da bu bölüm aksiyonun dibine vuracak.

Simdi burda yazamam

Kesin o
boş muhabetti kes aga kvp1905 i benden iyi kimse tanıyamaz forumda adam istanbulda yaşıyordu doğu ankarada bu bile yetiyor hiç benzerlik yok aralarında vadici olmaları dışında. kvp1905 kardeşim benim gibi duygularıyla yazardı çabuk gaza gelirdi özlemişim bi ara ulaşmaya çalışacam facesi vardı da kullanıyor mu acaba

Asla bir Serdar Akar olamaz aga adamın soy adı gibi akıyordu adeta çatışma sahneleri
aga burda bana serdar akar ı ifşa ettireceksin onunda gediklerini biliyoz doğan bey de onun tecrübesine gelsin daha da kaliteli olur lakin şu var serdar akar bambaşka bir adam tabi ki kıyas götürmez

Lan saf ben o olsam adımı Efe diye mi tanıtırım size hahahaha bunu küfür olarak algıladım zekama hakaret

Ulan kesin o zaman
. O değil de OzaN şimdi araştırır sonra o çıkar .O zaman benden çekeceğin olur
2 Nisan sakasini yedirtemedim ama 3 Nisan sakasini yedirttim hahaha

Türk tv tarihinin bana göre en mükemmel çatışma sahnesi 69.bölüm sonu 70.bölüm başı laz ziyanın adamları ve polatların çatışma sahnesidir çekende üstad serdar akardır. dünyada çekilmiş en gerçekçi çatışma sahnelerinden biridir heralde gerçek gibiydi unutulmaz bir sahne
osman sınavdan sonra 2 nuamralı yönetmendir üstad akar öğrencisi de on numara çatışma sahnesi çekiyor.
o değilde onur tandan iyi ki kurtulduk edho da çektiği rezil çatışma sahnelerine ben bile acıyorum rezil bile övgü olur