Okudum hacı ya terörden herkes etkilendi.İnşallah. Yaptığı açıklamayı okudun demi terör olaylarıyla ilgili
Okudum hacı ya terörden herkes etkilendi.İnşallah. Yaptığı açıklamayı okudun demi terör olaylarıyla ilgili
Bence bu sene sonu gidecek WesliOkudum hacı ya terörden herkes etkilendi.
Gittiği gün milli yas ilan edilmeli ben 1 hafta şokunu atlatamam psikolojik tedavi falan görürümYok gitmez ya .
giden gitsin yenileri gelir hiç kimse galatasaraydan büyük değildirGittiği gün milli yas ilan edilmeli ben 1 hafta şokunu atlatamam psikolojik tedavi falan görürüm
Sneijder gibisi gelmezgiden gitsin yenileri gelir hiç kimse galatasaraydan büyük değildir
Öyle günü düşünmek bile istemiyorumGittiği gün milli yas ilan edilmeli ben 1 hafta şokunu atlatamam psikolojik tedavi falan görürüm
Dursun konuşuyor aç TRT SporÖyle günü düşünmek bile istemiyorum
Soru gelmedi@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
Soru; 20 Soru; 20
Doğru; 17 Doğru; 17
Yanlış; 3 Yanlış; 3
Son sorunun cevabını bekliyorum
acun bile senden hızlı yarışma sunuyorböyle bir çekişme olamaz 8 li soruda bile eşitler nerdeyse 1 soruyla biri kazanacak gibi büyük heycan
Hemen açıyorumDursun konuşuyor aç TRT SporErsin Düzen eyyamcısı iyi soru soruyor istifaya zorluyor adeta aslanım benim
Saat gecenin 2'si konuya 6 kişi bakıyor hey yavrum hey
Maskeli kopya çekiyordur kesin@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
Soru; 20 Soru; 20
Doğru; 17 Doğru; 17
Yanlış; 3 Yanlış; 3
Son sorunun cevabını bekliyorum
bana tavuk diyene bak nereye olum nereyeacun bile senden hızlı yarışma sunuyor.1 saattir çıkamadım gözlerim kapanıyor
Vallaha benim de uykum geldi ama Dursun'u görünce uykum kaçtıacun bile senden hızlı yarışma sunuyor.1 saattir çıkamadım gözlerim kapanıyor
Hemen açıyorum
tamam aga ikinizde geç kalmıştınız ikinizde bildiniz yarışma berabere bittiSoru gelmedi
Sabah erken kalktım dişimi çektirdim yoksa ben sen miyim tavuk gibi bu saatte uyuyacambana tavuk diyene bak nereye olum nereye
soru hazırlamak kolay mı
Ulan iki saat beklettin sen bir daha yarışma yapmatamam aga ikinizde geç kalmıştınız ikinizde bildiniz yarışma berabere bitti
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
Soru; 21 Soru; 21
Doğru; 18 Doğru; 18
Yanlış; 3 Yanlış; 3
Yarışma berabere sonuçlandı. İki vadici kardeşimizi de tebrik ediyoruz
Nasil berabere bitti ya bunu kabul edemem yarin bir daha yarisma yapalim boyle olmaztamam aga ikinizde geç kalmıştınız ikinizde bildiniz yarışma berabere bitti
@Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
Soru; 21 Soru; 21
Doğru; 18 Doğru; 18
Yanlış; 3 Yanlış; 3
Yarışma berabere sonuçlandı. İki vadici kardeşimizi de tebrik ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?