Beyaz Futbol dedin de bende kaç haftadır bakmıyorumBen Beyaz Futbolu satacam adam izlemem diyor küfür gibi
Bende izlemiyorum ama sohbete filan geliyorum@takas bana gelinceye kadar kaç kişi bıraktı ben mi göze battim
Beyaz Futbol dedin de bende kaç haftadır bakmıyorumBen Beyaz Futbolu satacam adam izlemem diyor küfür gibi
Bende izlemiyorum ama sohbete filan geliyorum@takas bana gelinceye kadar kaç kişi bıraktı ben mi göze battim
Aga ben Behzat Ç.'yi izlemedim Reaksiyonda tanıdım adamı önceden hiç sevmezdim hala da pek haz ettiğim söylenemez ama uluslararası efsane bir oyuncu. O otomobil reklamında bile kürek kürek kalite varBeyaz Futbol dedin de bende kaç haftadır bakmıyorum.Yarın dizi beklediğimiz gibi çıkarsa sen gör o zaman beni.Polat Şaşmaz gibi otomotik yazabilirim:kii: Kaç aydır büyük beklentiyle Erdal Beşikçioğlunun ustalığını konuşturmasını bekliyorum
Aynen Vadi eski tadında değil zatenBeyaz Futbol dedin de bende kaç haftadır bakmıyorum.Yarın dizi beklediğimiz gibi çıkarsa sen gör o zaman beni.Polat Şaşmaz gibi otomotik yazabilirim:kii: Kaç aydır büyük beklentiyle Erdal Beşikçioğlunun ustalığını konuşturmasını bekliyorum
Bende izlemiyorum ama sohbete filan geliyorum.Ben sadece netten bazı sahnelere bakıyorum sende öyle yapabilirsin
Sen mi linç edersin ben mi @-KADİR-
Behzat Ç'yi izle aga beğenmezsen gel yüzüme tükür .Erdal orada oyunculuk sanatı gösteriyorAga ben Behzat Ç.'yi izlemedim Reaksiyonda tanıdım adamı önceden hiç sevmezdim hala da pek haz ettiğim söylenemez ama uluslararası efsane bir oyuncu. O otomobil reklamında bile kürek kürek kalite varKuzenimle izlerken dedi ki "bu ne lan Tofaşı Mercedes yapmışlar"Adam öyle bir konuşuyor ki en dandik markaya premium hava katıyor.
Offf çok ağırdı ben olsam bir ay sokağa çıkmam foruma girmemKardeş ben bizden olanlara söylüyom ne söylüyosam sana hayirli geceler 🙂
Bizim gibi çoğu vadiciyi kaybettiler.Forumda bile bunu görebiliyorsun.Aynen Vadi eski tadında değil zaten
Aga goygoy yapıyoruz da çok haklısınız bu sezon o Yusuf baba oğul ve kutsal ruh senaryosundan sonra binlerce kişi bıraktı izlemeyiBizim gibi çoğu vadiciyi kaybettiler.Forumda bile bunu görebiliyorsun.
Reytinglerden eskisi gibi izlenmemesinden popüler olmamasından belli.Bizim gibi çoğu vadiciyi kaybettiler.Forumda bile bunu görebiliyorsun.
Reytinglerden eskisi gibi izlenmemesinden popüler olmamasından belli.Bizim gibi çoğu vadiciyi kaybettiler.Forumda bile bunu görebiliyorsun.
arada bakıyordum öyle tam izlediğim söylenemezLa yan çizme, naz yapma da izleBuram buram kalite fışkırıyor.Sen Reaksiyonu izlemiş miydin?
reytingden bizene biz izler geçeriz youtubeda da en çok izlenen dizi onu ne yapacazReytinglerden eskisi gibi izlenmemesinden popüler olmamasından belli.
Vadi kendi kendini gömdü benve
Reytinglerden eskisi gibi izlenmemesinden popüler olmamasından belli.
Vadi kendi kendini gömdü bence
Aga herkes bu diziyi bekliyor ne yanlış işi. Dizinin süresi bile adeta devrim niteliğinde eğer tutarsa belki Türkiyedeki dizi süreleri kısalacak. Muazzam bişey olur. Ben Vadiyi izlerken bile gereksiz sahnelerden çok sıkılıyorum. Dolu dolu bir saatlik diziyi 2 buçuk saatlik diziye tercih ederim Vadi hariç tabi kiarada bakıyordum öyle tam izlediğim söylenemez
ne fışkırırsa fışkırsın pana yanlış işler peşinde çok yanlış izlemem
işte bu yüzden izlemeyecem herkes bekliyormuş hadi ordan kim bekliyor dedem mi bekliyor babam mı bekliyor kim bekliyorAga herkes bu diziyi bekliyor ne yanlış işi. Dizinin süresi bile adeta devrim niteliğinde eğer tutarsa belki Türkiyedeki dizi süreleri kısalacak. Muazzam bişey olur. Ben Vadiyi izlerken bile gereksiz sahnelerden çok sıkılıyorum. Dolu dolu bir saatlik diziyi 2 buçuk saatlik diziye tercih ederim Vadi hariç tabi ki
Bırakanlar haklı bunlar içinde bende varım.Kimse bana vadicilikten bahsetmesin vadicilik her önüne koyanı izlemek değildir.Birşeylerin artık düzelmesi lazım.Ben vadiyi bıraktım ama hiçbir zaman verdiğim desteği geri çekmedim ,çekmemde.Bazı sahnelere bakıyorum elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorumAga goygoy yapıyoruz da çok haklısınız bu sezon o Yusuf baba oğul ve kutsal ruh senaryosundan sonra binlerce kişi bıraktı izlemeyi
Onlar işin bahanesi aslında Vadi her anlamda çöküşte eski tat o ruh yok vadi zaten 2 yıldır ssıkıyordu beni bu sezon tam anlamıyla tüketti bende bıraktımarada bakıyordum öyle tam izlediğim söylenemez
reytingden bizene biz izler geçeriz youtubeda da en çok izlenen dizi onu ne yapacaz
kanal d den izlemeyen çok fazla düzgün bi kanala geçelim 10 rtg i geçeriz çok rahat
En azindan Forumda bile çoğu kişi bekliyor. Sosyal medyada da görüyorum çok kaliteli bir dizi olacak inşallah tutar.işte bu yüzden izlemeyecem herkes bekliyormuş hadi ordan kim bekliyor dedem mi bekliyor babam mı bekliyor kim bekliyor
panadan mafya dizisi bekliyorum ufak vadi istiyorum bunlar boş işler
Yahu sen beklemiyorsun diye herkes beklememiş mi oluyorişte bu yüzden izlemeyecem herkes bekliyormuş hadi ordan kim bekliyor dedem mi bekliyor babam mı bekliyor kim bekliyor
panadan mafya dizisi bekliyorum ufak vadi istiyorum bunlar boş işler
Ya aga @takas'ı da anlıyorum adam Vadiye üvey evlat muamelesi yapılacağını düşünüyor Pana tarafından. Azıcık vadiyle ilgilenin bırakın boş işleri diyor haklı bir bakıma. Ama bir şans verse belki sever.Yahu sen beklemiyorsun diye herkes beklememiş mi oluyor? . Bekleyen kitle sosyal medyada çok. Teyzeler,nineler,dedeler de beklemesin zaten
Aga bu forumda reytinge gore dizi izleyen cok kisi var Vadi yeniden eski oranlarina kavussun istedigi kadar senaryo kotu olsun varya forumun yarisi izlemeye baslar bu forumun en cok bu ozelligini sevmiyorum.arada bakıyordum öyle tam izlediğim söylenemez
reytingden bizene biz izler geçeriz youtubeda da en çok izlenen dizi onu ne yapacaz
kanal d den izlemeyen çok fazla düzgün bi kanala geçelim 10 rtg i geçeriz çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?