Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Agalar vadinin eski bölümleri yani ilk 4 sezonu arkadaş geçen Rize TV olmalı görmüş dün bekledik yoktu. Acaba kanalı mı yanlış hatırlıyor veya hergün oynamıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji2]

Kanal Avrupa'da yayınlanıyormuş öyle diyorlar. Rize TV ne aga ilk defa duyuyorum

Zorla dizyi kanala aldırıyor
Ne yapacak aga Davutoğlu'nun görüşmesini haber yapmışlar orda gördüm
bende öyle tahmin etmiştim , aga oteldeyim tv lerden birinin kumandası yok ondan sana sordum ne yapıyor diye şimdi kalkıp manuel bulması zor olacaktı

bende öyle tahmin etmiştim , aga oteldeyim tv lerden birinin kumandası yok ondan sana sordum ne yapıyor diye şimdi kalkıp manuel bulması zor olacaktı
Oooo hayırlı işler otel motel

5 saniye bile olsa Necati Şaşmaz'ı Show logosunun altında ve renk filtresinin içinde görmek harikaydı

olum sabote etme tıpkı geçen senin yaptığın gibi bende ailemle gelmişim yani biliyosun bizim sularımız şifalı kaplıcalrımız meşhur

bitmeden show a da geçmemiz lazım aga
Bugün Rasim gibi ortalığı karıştırasım var
NG'de misin Anemon'da misin aga hangi otel ?

Bugün Rasim gibi ortalığı karıştırasım var
NG'de misin Anemon'da misin aga hangi otel ?
yok aga ; devremülk sistemi var biliyosundur belki yıllık kullanım hakkın oluyor bu kırkpınar daki başkasına kiraya verdiydik hafta sonuda biz geldik işte

yok aga ; devremülk sistemi var biliyosundur belki yıllık kullanım hakkın oluyor bu kırkpınar daki başkasına kiraya verdiydik hafta sonuda biz geldik işte
Evet biliyorum da ben sevmiyorum o sistemi eşek yüküyle para veriyosun 15 gün gidiyorsun
Biz de alacaktık da bizim ne zaman gideceğimiz belli olmuyor. Bizim burda Haymana ve Kızılcahamam kaplıcalarında da var ama biz ev kiralıyoruz genelde veya otel

mantıklı

@china_shangai başka gel yaz artık da

vadi bitmek üzere sen yoksun