Agalar vadinin eski bölümleri yani ilk 4 sezonu arkadaş geçen Rize TV olmalı görmüş dün bekledik yoktu. Acaba kanalı mı yanlış hatırlıyor veya hergün oynamıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji2]
Kanal Avrupa'da yayınlanıyormuş öyle diyorlar. Rize TV ne aga ilk defa duyuyorumAgalar vadinin eski bölümleri yani ilk 4 sezonu arkadaş geçen Rize TV olmalı görmüş dün bekledik yoktu. Acaba kanalı mı yanlış hatırlıyor veya hergün oynamıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji2]
Emin misin aga Rize TV demişti neyse Kanal Avrupa da hangi gün ve saatler de oynanıyor biliyor musun?Kanal Avrupa'da yayınlanıyormuş öyle diyorlar. Rize TV ne aga ilk defa duyuyorum
Dogru Rize tv de yayinliyormus bende duydumEmin misin aga Rize TV demişti neyse Kanal Avrupa da hangi gün ve saatler de oynanıyor biliyor musun?
Onu bilmiyorum aga aha dayıya sor @Polat ŞaşmazEmin misin aga Rize TV demişti neyse Kanal Avrupa da hangi gün ve saatler de oynanıyor biliyor musun?
Cumartesi 01.00 gibi basliyor ya erkenden baslatiyolar yada gec. Rize Tvnin yayin akisina bakalimEmin misin aga Rize TV demişti neyse Kanal Avrupa da hangi gün ve saatler de oynanıyor biliyor musun?
Dogru Rize tv de yayinliyormus bende duydum
Onu bilmiyorum aga aha dayıya sor @Polat Şaşmaz
Eyvallah agalar sağolun benim için çok önemliydi. Polat Şaşmaz aga anladığım kadarıyla sabit bir saati yok herhalde.Cumartesi 01.00 gibi basliyor ya erkenden baslatiyolar yada gec. Rize Tvnin yayin akisina bakalim
Aynen 1 de basliyor ama bucukta mi ceyrekte mi baslar belli olmuyor izliceksen ben etiketlerim seniEyvallah agalar sağolun benim için çok önemliydi. Polat Şaşmaz aga anladığım kadarıyla sabit bir saati yok herhalde.
Zorla dizyi kanala aldırıyor Ne yapacak aga Davutoğlu'nun görüşmesini haber yapmışlar orda gördümne yapıyor 😀
bende öyle tahmin etmiştim , aga oteldeyim tv lerden birinin kumandası yok ondan sana sordum ne yapıyor diye şimdi kalkıp manuel bulması zor olacaktıZorla dizyi kanala aldırıyor Ne yapacak aga Davutoğlu'nun görüşmesini haber yapmışlar orda gördüm
Oooo hayırlı işler otel motelbende öyle tahmin etmiştim , aga oteldeyim tv lerden birinin kumandası yok ondan sana sordum ne yapıyor diye şimdi kalkıp manuel bulması zor olacaktı
Ney oteldemisinbende öyle tahmin etmiştim , aga oteldeyim tv lerden birinin kumandası yok ondan sana sordum ne yapıyor diye şimdi kalkıp manuel bulması zor olacaktı
olum sabote etme tıpkı geçen senin yaptığın gibi bende ailemle gelmişim yani biliyosun bizim sularımız şifalı kaplıcalrımız meşhurOooo hayırlı işler otel motel
5 saniye bile olsa Necati Şaşmaz'ı Show logosunun altında ve renk filtresinin içinde görmek harikaydı
sen şimdi neye gülüyonNey oteldemisin
Bugün Rasim gibi ortalığı karıştırasım var NG'de misin Anemon'da misin aga hangi otel ?olum sabote etme tıpkı geçen senin yaptığın gibi bende ailemle gelmişim yani biliyosun bizim sularımız şifalı kaplıcalrımız meşhur
bitmeden show a da geçmemiz lazım aga
yok aga ; devremülk sistemi var biliyosundur belki yıllık kullanım hakkın oluyor bu kırkpınar daki başkasına kiraya verdiydik hafta sonuda biz geldik işteBugün Rasim gibi ortalığı karıştırasım var NG'de misin Anemon'da misin aga hangi otel ?
Evet biliyorum da ben sevmiyorum o sistemi eşek yüküyle para veriyosun 15 gün gidiyorsun Biz de alacaktık da bizim ne zaman gideceğimiz belli olmuyor. Bizim burda Haymana ve Kızılcahamam kaplıcalarında da var ama biz ev kiralıyoruz genelde veya otelyok aga ; devremülk sistemi var biliyosundur belki yıllık kullanım hakkın oluyor bu kırkpınar daki başkasına kiraya verdiydik hafta sonuda biz geldik işte
mantıklıEvet biliyorum da ben sevmiyorum o sistemi eşek yüküyle para veriyosun 15 gün gidiyorsun Biz de alacaktık da bizim ne zaman gideceğimiz belli olmuyor. Bizim burda Haymana ve Kızılcahamam kaplıcalarında da var ama biz ev kiralıyoruz genelde veya otel