Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Niye doğru değildir la bence güzel bir takviye olur tabi aynı rolde oynarsa. PanaFilmin garip işleri yine de belli olmaz adamı Yusuf'un yancısı da yapabilirler

sanmıyom

Ohaaa Ersoy Kertenkelede 😱 @takas @Doğu @-KADİR-
oha ersoy mu
ulan şansa bak be başım çatlıyordu kestirdim biraz izleyemedim bu bölümü ersoy gelmiş neyse haftaya izlerim kesin

@Polat Şaşmaz mr.kane i unuttun kadronun karısı vadi oyuncularıyla dolu bu dizide de

@Doğu aga twet gözükmüyor bende ne demiş ünal aysal
hala büyük başkan diyorsunuz yuhh be bizim bu hale gelmemizi sağlayan adam odur

Ünal Aysal: "Bir Arap atasözü der ki: Başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında bir kuzu olan aslanlar ordusunu her zaman yener." heykelini yapsak malum yere beton yetmez

Ünal Aysal: "Bir Arap atasözü der ki: Başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında bir kuzu olan aslanlar ordusunu her zaman yener." heykelini yapsak malum yere beton yetmez
boş boş konuşuyor takımı getirdiği nokta ortada böyle boş laflara karnımız tok aga

yalnız şu ersoyda da ne karizma var adam hala aynı bakışları atıyor müthiş takviye yapmışlar

boş boş konuşuyor takımı getirdiği nokta ortada böyle boş laflara karnımız tok aga
la bana ne dislike veriyon sanki takımı ben bu hale getirdim
''Bir çocuk bile 9 ayda oluyor ben 6 ayda 3 kupa kazandım'' diyor adam dibine kadar haklı Ünal Aysal dönsün Raci Şaşmaz'ın Vadi'ye dönmesi haberi kadar sevinirim

hamza hocada 3 kupa almıştı aga günlük düşünüyorsun bu yorumların inanılacak gibi değil takımı bu hale getirmedin ama bu hale getireni destekliyorsun yanlış yapıyorsun

@takas diğer yancınla sohbet ediyorsun bakiyorum
bizim yancımız değil dostlarımız kardeşlerimiz olur aga sen git survivor konusuna semih falan konuş burası sana ağır gelir

Aga asıl ben sana inanamıyorum Ünal Aysal ki Galatasaray tarihinin en vizyonlu en taştaşlı başkanıdır
Gidip kimi destekleyeyim faksın altına imza atmaktan aciz bilezikçi Dursun'u mu yoksa Kulüp tarihinin en kepaze Galatasaray döneminin başkanı olan Adnan Polat'ı mı ? Bizi bu halden kurtaracak olan adam Ünal Aysal'dır. Galatasaray küçülerek büyümez!

Bölüm 64 te biter kirve efsanevi bir racon kesti vay arkadaş

Kibarca ne dedin şimdi

Bunlar şimdi bize inat maçı Perşembe gününe falan erteler

Derbi seyircili olarak 28 Nisan Perşembe akşamı oynanacak
vay arkadaş cidden enteresan nasıl bir şans varsa

Son düzenleme:
Şom ağzıma
Allah kahretsin dünyanın en büyük ikilemi geliyor hazır olun
aga sizin iddianız yok salla maçı o ana kadar belli olmaz belki bizde yarıştan koparız oratada ikilem kalmaz ama tersi olursa son 3-4 haftaya denk geliyor o zaman maç akar gibi

aga sizin iddianız yok salla maçı o ana kadar belli olmaz belki bizde yarıştan koparız oratada ikilem kalmaz ama tersi olursa son 3-4 haftaya denk geliyor o zaman maç akar gibi
La iki takımın iddiası olmasa ne yazar derbi derbidir. Ben şimdiden rengimi belli edeyim de
Derbi varsa derbi izlenir @takas'ı bilemeyeceğim