Bu sene baya geliştirmiş kendini oyunculuk anlamında net olarak görülüyorGene Yusuf çikti kurtulus yok mu şu Yusuftan yaİyi ki kafamizi iki dinleyelim dedik
Bu sene baya geliştirmiş kendini oyunculuk anlamında net olarak görülüyorGene Yusuf çikti kurtulus yok mu şu Yusuftan yaİyi ki kafamizi iki dinleyelim dedik
O kadar sure bende alsam bende kendimi gelistieirimBu sene baya geliştirmiş kendini oyunculuk anlamında net olarak görülüyor
Eksilerden sıfıra gelmişO kadar sure bende alsam bende kendimi gelistieirim
Sahneyi kestilerEksilerden sıfıra gelmişbu da bir başarıdır.
Cendere V3 ULAN !
Aydın Doğan'ın kanalı bu kardeş ne bekliyonSahneyi kestiler
Ayağımızdaki tek pranga kananlD'dir. 2 ay daha sabredelim. Sabrın sonu selamettir. Seneye başka bir kanalda terör konusunun dibine dibine vuracağız.Teror konusuna soyle bir giris yapsak varya yemin ediyorum reytingler 2 kat artar kacinci seyredisim bilmiyorum su disiplini keske bugunde gorebilsek su bolumdeki tadi artik alamiyorum ozledim bu tadi
İnşallah aga yeter artik cidden gina geldi gram Vadi zevkim kaldi o da yavastam yavastan gidiyor su Yusuf belasini uzerimizden atmamiz lazim artik Zeynep o kadar da sıkıntı degilAyağımızdaki tek pranga kananlD'dir. 2 ay daha sabredelim. Sabrın sonu selamettir. Seneye başka bir kanalda terör konusunun dibine dibine vuracağız.
Benim ikisine de tahammülüm yok içim bayılıyor onların sahnelerindeİnşallah aga yeter artik cidden gina geldi gram Vadi zevkim kaldi o da yavastam yavastan gidiyor su Yusuf belasini uzerimizden atmamiz lazim artik Zeynep o kadar da sıkıntı degil
Belki Anadolu teyze gibi ölmemiştirVadiyi izleyenler bilir !
Keşke ama sanmıyorum tabiBelki Anadolu teyze gibi ölmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?