Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok goturuyormus konustugumuz adam yanlis biliyormusAklıma gelmişken sınav ile ilgili birşey sorayım.bu sınavda yanlışlar doğruyu götürmüyor dedin dün sanırım bu kural yenimi oldu?
Yok goturuyormus konustugumuz adam yanlis biliyormusAklıma gelmişken sınav ile ilgili birşey sorayım.bu sınavda yanlışlar doğruyu götürmüyor dedin dün sanırım bu kural yenimi oldu?
aynen büyümesine tanıklık ettikKiz gozlerimizin onunde buyudu
Anladım..dün mesajda öyle yazınca kural değişmiş sandım bir an ondan sordum..bilgi için teşekkürlerYok goturuyormus konustugumuz adam yanlis biliyormus
ne zaman çıkar aga ne diyonfragman her zamanki gibi yok
11 e kadar çıkar heralde beklemedeyiz. fragman nasıl olursa olsun aynı müzik çalmasın yeter bu defa da aynı müziği koyarlarsa fragman ne kadar iyi olursa olsun sövecemne zaman çıkar aga ne diyon
bak bu saate bile alıştık nerdeyse çok geç kalıyor11 e kadar çıkar heralde beklemedeyiz. fragman nasıl olursa olsun aynı müzik çalmasın yeter bu defa da aynı müziği koyarlarsa fragman ne kadar iyi olursa olsun sövecem
alışkınız aga vadinin her zamanki halibak bu saate bile alıştık nerdeyse çok geç kalıyor
şimdiden hazırlan müzik yine aynı olacakalışkınız aga vadinin her zamanki hali
geçmiş olsun bende de durum aynıFragman ciksin da izleyip yatayim gribe yakalandim halsizlikten oluyorum
Teşekkürler sana da geçmiş olsun kardeşimgeçmiş olsun bende de durum aynı
çapsız bunlar çapsız 1000 tane müzik var her hafta aynı müziği koyuyorlar fragmanı kim hazırlıyorsa işten kovulmalı işini yapamıyor. baştan hayal kırıklığı oldu bende eğer aynı müzik olacaksaşimdiden hazırlan müzik yine aynı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?