Yarın Cendere V3'ü çalsınlar da ruhum huzur bulsun artıkUlan be Vadiyi acayim dedim de müziklerimiz de bir ayrı gaza getirici kendime geldim be
Yarın Cendere V3'ü çalsınlar da ruhum huzur bulsun artıkUlan be Vadiyi acayim dedim de müziklerimiz de bir ayrı gaza getirici kendime geldim be
üstad istekleri baya baya dikkate alıyorum en büyük isteğim bu aşk ın çalması zaten süper müzikler çalıyor hepsi birbirinden müthişYarın Cendere V3'ü çalsınlar da ruhum huzur bulsun artık
Aynen aga bu aşk da çalmalı ama ilk versiyonu çalmalı ben ikincisini pek sevmedim. O Abdülheyle Aslan Amcanın evindeki karşılaştıkları sahnede ilk çaldığı zaman 3 gün uyuyamamıştım. Dehşt bir şey afyon etkisi yaratıyorüstad istekleri baya baya dikkate alıyorum en büyük isteğim bu aşk ın çalması zaten süper müzikler çalıyor hepsi birbirinden müthiş
Ahahaha efsane tepki@Polat Şaşmaz ne diyon lan değişik neyi varmış müziğin gayet güzel gece gece ne içtin sen
http://muzofon.com/search/Kurtlar Vadisi
burada bi ton vadi müziği var göz atmak lazım
aaa yok ben tüm vadi forumlarına tövbe edip geldim buraya bavulumu toplayıp ayoll tövbemden dönmem hiçbir vadi formuyla işim olmaz artık
@vadikızı abla bana linki atabilirsin [emoji2] vadi varsa benim için gerisi teferruattır [emoji2]
Bizi yönetim kadrosuna alırsa neden olmasın
aaa yok ben tüm vadi forumlarına tövbe edip geldim buraya bavulumu toplayıp ayoll tövbemden dönmem hiçbir vadi formuyla işim olmaz artık
bu forum herşeyi karşılıyor zaten içinde yok yok başka yerede gerek yok
@vadikızı @takas @Doğu @-Kadir- @Polat Şaşmaz bu konuyu vadi forumu olarak düşün .Oraya yazacağınıza buraya yazın.
@china_shangai hacı abi hoşgeldin ,bizi meraklandırdın kaç gündür.Umarım sorunlarını düzeltmişindir
senin emrin olur uyar bana
Ne yazacaksanız buraya yazın ,oraya yazacağınızacanım orayada yazsınlar burayada yazsın ben forumu bıraksınlar demedim ki
estrfullah ne emri rica ediyorum sadece siz bilirsiniz yani beni kimse yanlış anlamasın
forumu bırakın demiyorum orayada yazsınlar burayada
Ne yazacaksanız buraya yazın ,oraya yazacağınıza.Banada atsana abla özelden linki
Tanıdık birinin mi? Forum yeni kurulmuş galiba .Oraya katkı sağlacağınıza biriniz kurun forumu ,oraya katkı sağlarsınız diye düşünüyorumtamam atayım ben söylüyorum davet ediyorum sadece onlar bilir artık
teması değişecek ama yinede bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?