Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

üstad istekleri baya baya dikkate alıyorum en büyük isteğim bu aşk ın çalması zaten süper müzikler çalıyor hepsi birbirinden müthiş
Aynen aga bu aşk da çalmalı ama ilk versiyonu çalmalı ben ikincisini pek sevmedim. O Abdülheyle Aslan Amcanın evindeki karşılaştıkları sahnede ilk çaldığı zaman 3 gün uyuyamamıştım. Dehşt bir şey afyon etkisi yaratıyor :)

ulan ne bölümler be nasibim 1 gemisini batırdılar böyle bir heycan olamaz eşsiz bölümler

Vadinin beni en cok hayal kirikligina ugrattigi 2 sey var hayatta unutmam
Gokhan Kirdar nasil olmusta bu muzigi yapabilmis buyuk basari gercekten Vadi tarihinin en igrenc muzigi desem durumu ozetlemis olurum herhalde :D

Birde bu var Vadi tarihinin en sacma sahnesi onca yil bekledigimiz Yuce Majestenin bu sekilde olmesi akil alir gibi degil bu sahneyi hangi kafayla yazdilar ondan istiyorum :) Vadi bu sahneyle malesef tapinakcilar konusunu sacma sapan bir hale sokmustu gercekcilik 0

Son düzenleme:
@vadikızı abla bana linki atabilirsin [emoji2] vadi varsa benim için gerisi teferruattır [emoji2]

ayy ablacımm atmazmıyım atarım tabii

Bizi yönetim kadrosuna alırsa neden olmasın :A

valla ben konuşurum çalışkan olursanız alır niye almasın:D

aaa yok ben tüm vadi forumlarına tövbe edip geldim buraya bavulumu toplayıp ayoll tövbemden dönmem hiçbir vadi formuyla işim olmaz artık:F:F:F

bu forum herşeyi karşılıyor zaten içinde yok yok başka yerede gerek yok :F

allah seni ne yapmasın tamam sen bilirsin:F

@vadikızı @takas @Doğu @-Kadir- @Polat Şaşmaz bu konuyu vadi forumu olarak düşün .Oraya yazacağınıza buraya yazın :).

@china_shangai hacı abi hoşgeldin ,bizi meraklandırdın kaç gündür.Umarım sorunlarını düzeltmişindir:)

canım orayada yazsınlar burayada yazsın ben forumu bıraksınlar demedim ki:(

senin emrin olur uyar bana

estrfullah ne emri rica ediyorum sadece siz bilirsiniz yani beni kimse yanlış anlamasın
forumu bırakın demiyorum orayada yazsınlar burayada

canım orayada yazsınlar burayada yazsın ben forumu bıraksınlar demedim ki:(

estrfullah ne emri rica ediyorum sadece siz bilirsiniz yani beni kimse yanlış anlamasın
forumu bırakın demiyorum orayada yazsınlar burayada
Ne yazacaksanız buraya yazın ,oraya yazacağınıza :D.Banada atsana abla özelden linki:)