Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- aga bu resimleri tam koymaya geliyorum sen atmışsın
avatarı tam senin yaptığın gibi değiştirecem bi bakıyorum sen yapmışsın beynimiz aynı işliyor galiba

@-KADİR- aga bu resimleri tam koymaya geliyorum sen atmışsın
avatarı tam senin yaptığın gibi değiştirecem bi bakıyorum sen yapmışsın beynimiz aynı işliyor galiba
evet aga olabildiğince aynı olduğu aşikar
bak şimdi sen böyle diyince bi kötü hissettim

evet aga olabildiğince aynı olduğu aşikar
bak şimdi sen böyle diyince bi kötü hissettim
niye kötü hissediyon

zaten kopyalayamadım resimleri daha çok var ustayla umrede resim çekilmiş hayranları atmışlar instagrama falan

niye kötü hissediyon

zaten kopyalayamadım resimleri daha çok var ustayla umrede resim çekilmiş hayranları atmışlar instagrama falan
usta bizi derinden etkiliyor Allah ibadetini kabul etsin bizlerede inş o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin

niye kötü hissediyon

Aga bunun konusunu açalım diyecem de şimdi saldırırlar yok gösteriş falan filan diye ben malımı biliyorum
durdurk yere ceza alırız
Ustanın Ortadoğuda ve Arap ülkelerinde müthiş bir hayran kitlesi var. Adamı hiç boş bırakmamışlar vallaha helal olsun

usta bizi derinden etkiliyor Allah ibadetini kabul etsin bizlerede inş o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin
Amin Amin Amin İnşallah aga
böyle bir adamı örnek almak şeref ve gururdur

kendilerini de yırtsalar parçalasalarda adam dünya yıldızı Türkiye nin de en büyük yıldızıdır bunu biliyolar ve çatlıyolar

aga adam kendisi atmıyor zaten hayranları atıyor usta daha öncede umre ziyaretine gitti haber de yaptırmadı onu yapan yancılarıda yalakalarıda biliyoruz ustayı ap ayrı bir yere koymak lazım

aga adam kendisi atmıyor zaten hayranları atıyor usta daha öncede umre ziyaretine gitti haber de yaptırmadı onu yapan yancılarıda yalakalarıda biliyoruz ustayı ap ayrı bir yere koymak lazım
yancılar derken kimi kastediyorsun aga

@-KADİR- @Polat Şaşmaz @takas @china_shangai @Doğu @Çiğdem-
@Felon arkadaşlar batuhana sorarak sizlere söylüyorum bunu yeni bir vadi
forumu açıldı düzenlemeleri yapılıyor eğer yorumlaşmak hep birlikte olmak isterseniz
özelden sizlere forumun adresini atarım
batuhan söyle dedi sanırım o forumu
açmayacak bu forumda buluşursak çok mutlu olurum

Yok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamı
Bu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benim

yancılar derken kimi kastediyorsun aga
aga her devrin adamı olanlar sanat camiasının içinde çok fazla var isim çok da önemli değil hepsi bir yerden menfaat peşinde en masumu reklam amaçlı gündeme gelmek için yapıyor