ee tabi yerini doldurmak kolay olmadı hatta o tip karektere bugün yine ihtiyaç varAynen söylediğim tam olarak bu. İskender Büyük karakteri o kadar fenomenleşti ki onun yerini doldurmaya gelenler yanında sönük kaldı.
ee tabi yerini doldurmak kolay olmadı hatta o tip karektere bugün yine ihtiyaç varAynen söylediğim tam olarak bu. İskender Büyük karakteri o kadar fenomenleşti ki onun yerini doldurmaya gelenler yanında sönük kaldı.
tam şuan vadinin aradığı kan çok zor olmasa gerek şöyle sağlam bir usta oyuncuyla süper oluree tabi yerini doldurmak kolay olmadı hatta o tip karektere bugün yine ihtiyaç var
aga şu an hep senaryo ekibine sallanıyor ama oyunculuk da önemli o beklenen kaliteli ve ünlü simalar gelse vadinin seyircide yarattığı algıda değişir olumlu etkileşimide artar verilen tepkilerde azalır ben hala savunuyorum mesela yusuf un polat ın oğlu çıkması olayı Yusuf karekterini sevilen başka bir oyuncu canlandırsaydı çok daha farklı tepkiler alırdıtam şuan vadinin aradığı kan çok zor olmasa gerek şöyle sağlam bir usta oyuncuyla süper olur
artı olarak 2-3 tane ekibe bilindik isimi alsalar vallahi başka sorunu yok vadinin
aga bende sordum da pek bir detay anlatmadı sanırım özel bir durum yoksa abi mutlaka anlatırdı İnşallah ciddi birşey yoktur ve kısa zamanda halleder abi bizim herşeyimiz@china_shangai abi iyi misin ? Bugün mesaj attım cevap vermedin endişelendim bir sıkıntın varsa söyle abi Ankara emrindeHer türlü diplomatik sorunu hallederim yeter ki söyle 😉
aga yusuf olayını geçelim kabullendik izleyelim ama ömrü kısa akif gibi öldürecekler sonunda başka kaçarı yok hee son 2 bölümdür fena gitmiyor abartmadıkları sürece sıkıntı yokaga şu an hep senaryo ekibine sallanıyor ama oyunculuk da önemli o beklenen kaliteli ve ünlü simalar gelse vadinin seyircide yarattığı algıda değişir olumlu etkileşimide artar verilen tepkilerde azalır ben hala savunuyorum mesela yusuf un polat ın oğlu çıkması olayı Yusuf karekterini sevilen başka bir oyuncu canlandırsaydı çok daha farklı tepkiler alırdı
Devletin sinir uçlarında derin bağlantılarım varaga bende sordum da pek bir detay anlatmadı sanırım özel bir durum yoksa abi mutlaka anlatırdı İnşallah ciddi birşey yoktur ve kısa zamanda halleder abi bizim herşeyimiz
aga senin baban milletvekili falan mı ne ayaksın sen
bir şekilde düşman işini hallediyoruz ama ekibe daha doğrusu ustanın yanına doğrudan takviye lazım böyle bir karektere uzun zamandır ihtiyacımız varaga bende sordum da pek bir detay anlatmadı sanırım özel bir durum yoksa abi mutlaka anlatırdı İnşallah ciddi birşey yoktur ve kısa zamanda halleder abi bizim herşeyimiz
aga senin baban milletvekili falan mı ne ayaksın sen
aga yusuf olayını geçelim kabullendik izleyelim ama ömrü kısa akif gibi öldürecekler sonunda başka kaçarı yok hee son 2 bölümdür fena gitmiyor abartmadıkları sürece sıkıntı yok
ama sağlam bikaç oyuncu ekibe ve düşman karakteri olarakta 1 isim şart bunu mutlaka yapmalılar
belli geniş olduğu bana iş bulsana aga ne olsa yaparımDevletin sinir uçlarında derin bağlantılarım varYok aga tabiiki babam mv olsa gider Vadiye senarist olurdum bu inadımlaAma çok şükür çevremiz geniş yardimci oluruz
kesinlikle ofisin kalabalık olması lazım eskisi gibi ve ekip içi diyaloglara çok önem verilmesi lazımbir şekilde düşman işini hallediyoruz ama ekibe daha doğrusu ustanın yanına doğrudan takviye lazım böyle bir karektere uzun zamandır ihtiyacımız var
belli geniş olduğu bana iş bulsana aga ne olsa yaparım
kesinlikle ofisin kalabalık olması lazım eskisi gibi ve ekip içi diyaloglara çok önem verilmesi lazım
şu anadolu altay falanda ölsün artık gereksizlikte settar ağayı bile geçtiler böyle gereksiz karakterler görmedim boş boş konuşuyolar anca
bugün enteresan bir tesadüf var bilmem fark ettiniz mi dünya kadınlar gününde bir kadın dizisi var kadınlar için ne güzel bir gün
Ahahabelli geniş olduğu bana iş bulsana aga ne olsa yaparım
kesinlikle ofisin kalabalık olması lazım eskisi gibi ve ekip içi diyaloglara çok önem verilmesi lazım
şu anadolu altay falanda ölsün artık gereksizlikte settar ağayı bile geçtiler böyle gereksiz karakterler görmedim boş boş konuşuyolar anca
bugün enteresan bir tesadüf var bilmem fark ettiniz mi dünya kadınlar gününde bir kadın dizisi var kadınlar için ne güzel bir gün
Elenin de kurtulakbu hafta maç olmasaydı 8 e kesin yaklaşacaktık maçtan dolayı oran da düşecek sıralamada gidecek
yürü olum hem fb vadiye yarıyor hatırlatayım o efsane 10.yılında fb de yarı finale kadar gelmişti fb ile vadi el ele verip performanslarını artırarak sezonu tamamlasınlar işte 🙂Elenin de kurtulak
Bu dediğine kendin inanıyor musun aga?yürü olum hem fb vadiye yarıyor hatırlatayım o efsane 10.yılında fb de yarı finale kadar gelmişti fb ile vadi el ele verip performanslarını artırarak sezonu tamamlasınlar işte 🙂
yok aga reyting olarak zaten biçiyor ben içerik açısından bahsettim yoksa reytinglerde çok net etkisi var mesela ben şimdi vadiyi nasıl izlyecemBu dediğine kendin inanıyor musun aga?Bu seneki genel reyting oranıyla böyle bişey vaki mi ?Maçlar bizim anamızı ağlatmaktan başka birşeye yaramadı. Sadece bizi değil başka yapımları da etkiledi. Bizim kitlemiz birebir aynı olduğu için aşırı etkileniyoruz maçlardan.
Hah gelelim asıl mevzuyayok aga reyting olarak zaten biçiyor ben içerik açısından bahsettim yoksa reytinglerde çok net etkisi var mesela ben şimdi vadiyi nasıl izlyecem
aga ben o günlerden geçtim unutma biz yarı final oynadık maçlarımızın hepside perşembe günüydü ona rağmen vadiyi bırakmadım düşüncem pc den maçı tv den vadiyi izlemek zaten bu hafta ilk yarıyı doğrudan izleyebiliyoz 🙂Hah gelelim asıl mevzuyaGeçen hafta burda bir maç yüzünden kıyamet koptu bakalım siz napacaksınız Perşembe günüNe izleyeceksiniz ? 😀
İşin zor aga vallaha senin yerinde olmak istemezdim bu hafta Allah kolaylık versinaga ben o günlerden geçtim unutma biz yarı final oynadık maçlarımızın hepside perşembe günüydü ona rağmen vadiyi bırakmadım düşüncem pc den maçı tv den vadiyi izlemek zaten bu hafta ilk yarıyı doğrudan izleyebiliyoz 🙂
ah be maçlar çarşamba ya da salı olsa mis gibi işte bomboş günler rahatca izle ama buna da şükür fb yürüsünde biz 7 maç 7 hafta bu tatlı sıkıntıyı yaşayalım 🙂İşin zor aga vallaha senin yerinde olmak istemezdim bu hafta Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?