Türkiye nin her yerinde izdihama uğrar neyi varmış malatyanınMalatya'da izdihama uğraması normal hacı.Ben öyle düşünmüyorum aga.
Türkiye nin her yerinde izdihama uğrar neyi varmış malatyanınMalatya'da izdihama uğraması normal hacı.Ben öyle düşünmüyorum aga.
Sınavların nasıl geçti aga ?Türkiye nin her yerinde izdihama uğrar neyi varmış malatyanınbence erdaldan bin kat daha iyi oyuncu
Malatya'nın kötü olduğundan değil aga siyasi bakımından dedim benTürkiye nin her yerinde izdihama uğrar neyi varmış malatyanınbence erdaldan bin kat daha iyi oyuncu
aga bizde herşeye siyasi bakılmaz hayatımız siyaset değil hee şerefsiz vatan hainleri zaten malatyada barınamaz o ayrı ama şafak sezer komedide en tepedeki isimlerden biri baya dizisi tutmuş bir isim bana görede erdal şafak sezer in tırnağı olamaz erdal çok mu iyi oyuncu hep aynı rolü oynuyor dizilerindeMalatya'nın kötü olduğundan değil aga siyasi bakımından dedim ben.Yoksa kimin haddine Malatya'ya birşey demek .Bana göre oyunculukta Şafak ,Erdal'ın tırnağı olamaz.Benim sevmemin sebebi siyasi düşüncesi değil davranışlarını sevmiyorum ve oyunculuğuna standart diyebilirim.
eh işte aga iyi sayılırSınavların nasıl geçti aga ?
aga bizde herşeye siyasi bakılmaz hayatımız siyaset değil hee şerefsiz vatan hainleri zaten malatyada barınamaz o ayrı ama şafak sezer komedide en tepedeki isimlerden biri baya dizisi tutmuş bir isim bana görede erdal şafak sezer in tırnağı olamaz erdal çok mu iyi oyuncu hep aynı rolü oynuyor dizilerindesiz fazla abartıyosunuz erdalı takan yok tüm Türkiye yi sosyal medyadaki ufak kesim sanmayın
eh işte aga iyi sayılır
fragman süperde hep aynı müziği kullanmalarına kıl olmaya başladım bi ton müziği var vadinin neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum
bu arada millet senin yorumu bekliyor anladın sen
la olm bi mesaj at adamlar senden ne istiyoryine yorum sabote edildi adminler tarafından galibaYapmıştım ama bilmiyorum noldu bakarım yarın.
Türkiyede herşeye siyasi bakılmaz ama genelde bakanlar çok .Ben insanları siyasi fikirlerinle bakmam ama çıkar uğruna bir siyasi düşüncesi olan insanları sevmem.Sosyal medya demek genç kesim demek zatenaga bizde herşeye siyasi bakılmaz hayatımız siyaset değil hee şerefsiz vatan hainleri zaten malatyada barınamaz o ayrı ama şafak sezer komedide en tepedeki isimlerden biri baya dizisi tutmuş bir isim bana görede erdal şafak sezer in tırnağı olamaz erdal çok mu iyi oyuncu hep aynı rolü oynuyor dizilerindesiz fazla abartıyosunuz erdalı takan yok tüm Türkiye yi sosyal medyadaki ufak kesim sanmayın
Bilmiyorum vardır bir bildiklerila olm bi mesaj at adamlar senden ne istiyor
erdal mı çağ atlıyormuşTürkiyede herşeye siyasi bakılmaz ama genelde bakanlar çok .Ben insanları siyasi fikirlerinle bakmam ama çıkar uğruna bir siyasi düşüncesi olan insanları sevmem.Sosyal medya demek genç kesim demek zaten.Erdalı tüm türkiye takmasın zaten benim gibi insanlar taksa yeterve artar .Müthiş bir oyunculuğu var resmen çağ atlıyor oyunculukta .Komedi dizisi tutmuş diye bakıyorsan Beren Saat o zaman Türkiye yıldızı olduğunu kabül etmemiz lazım hacı ve zaten Şafak Sezer reytingli bir isim değil.
Evet atlıyor hacıerdal mı çağ atlıyormuşaga o ismini zikrettiğin kadını ben onu oyuncudan bile saymıyorum zaten bir bir vadi karşısında dökülmeye devam ediyorşafak sezer güzel işlerde yaptı oyunculuğunun yanında senaristlik yönüde çok iyi kolpaçino çok orjinal bi filmdir
kaç tane dizisi tutmuş o kadının bir bir yayından kalkıyor dizileri işte şaibeli dönemde tutmuş 2 tana dandirik dizisi varEvet atlıyor hacı.Sende seviyordun hatta oyunculuğunu diye hatırlıyorum kendisini sevmiyordun.
Kolpaçino çok tutulmuş bir film onu kabül ediyorum zaten ama tuttu diye Şafak Sezer'in iyi oyuncu yada yıldız olduğu anlamına gelmez.Beren Saat'i bende sevmiyorum ama senin gibi düşünürsek tuttu gözünde bakacaksak diyorum yani o zaman onuda yıldız ilan etmemiz lazım.
yok artık bu saatteHadi ben yattım erkenciyim bugünSize iyi geceler agalar Allah rahatlık versin.
Düzelttim uyku düzenimi dün 23 saat uyumadım bir gün boyuncaulan tulum müziğini ne yapın edin geri döndürün efsane ötesi çok özlemişim
yok artık bu saatte
bu gece çok geç kaldın aga üstadın yeni eklediği müzikleri indirdim telefona atıp yatacam şimdi
@Since2011 sütü unutmaikinize de iyi geceler
Siyasi açıdan niye bakacam.Erdal'ı aşırı abartıyorum çünkü bana göre aşırı müthiş oyuncu .Şafak Sezer mi daha yıldız isimkaç tane dizisi tutmuş o kadının bir bir yayından kalkıyor dizileri işte şaibeli dönemde tutmuş 2 tana dandirik dizisi var
şafak sezer erdaldan daha yıldız bir isim siyasi açıdan bakıyorsun erdalı da aşırı abartıyorsun mesela gürkan uygun un yanından geçemez oyunculuğu yanından
bilmiyorum aga kaç para vermişlerSiyasi açıdan niye bakacam.Erdal'ı aşırı abartıyorum çünkü bana göre aşırı müthiş oyuncu .Şafak Sezer mi daha yıldız isim.Erdal'ı şu araba reklamında oynatmak için ne kadar çaba ve para verdiklerini biliyor musun?.Erdal öyle her işi kabül etmez çünkü kalitesini düşürmez.Yani alemin kralı gibi dizisi yoktur.Gürkan Uygun'u karıştırma
bilmiyorum aga kaç para vermişlersanki oynadığı diziler çok iyi hangisi tutmuş adam akıllı sosyal medyaya oynuyor sadece hiç sevmem böyle tipleri
gürkan uygunu karıştırdığım için özür dilerim aga memati erdalı 10 la çarpar sonra bi daha 10 la çarpıp 10 a böler
Erkenden gidiyorsunHadi ben yattım erkenciyim bugünSize iyi geceler agalar Allah rahatlık versin.
erdal sosyal medyaya oynuyor aga bu bir gerçek
- Karıştırma diyorum ya
.Gürkan Uygun'u ne kadar oyunculuğunu sevdiğimi bilirsin ama her işte oynaması kalitesini düşürüyor. Sosyal medyaya niye oynasın adamın düşüncesi bu hacı.Herşeye siyasi düşünceyle bakmamak lazım ki sende bakmıyorsun
Erkenden gidiyorsun. @takas hadi kendine cici davran sende gidiyormuşsun.Sütü unutma ha
Sen niye Gürkan ile Erdal'ı kıyaslıyorsun ki şimdierdal sosyal medyaya oynuyor aga bu bir gerçekher işte oynaması kaliteyi düşürmez o dizinin kalitesizliğidir oyunculuğunun değil mesela senin için behzat ç iyi bir dizi olabilir ama benim için son derece dandik bir dizi hiçte sevmem ne anlattığını hala anlamışta değilim o dizinin la ma diyolardı bi tek bu mu kalitemematiyle erdalı kıyaslayana gülerim zaten hep söylemişimdir gürkan uygun bu ülkenin en iyi oyuncusudur Necati Şaşmaz ı ayrı tutuyorum onu hiçbiriyle aynı kefeye koymam
adam öyle bir rol oynamış ki memati gibi gelmiş geçmiş en sevilen en efsane rollerde başa oynayan bir adam bundan sonra en dandik dizilerde oynasa bile artık efsane oldu erdalla merdalla kimse kıyaslayamaz komik olmanın alemi yokSen niye Gürkan ile Erdal'ı kıyaslıyorsun ki şimdi. Behzat Ç'nin ne anlattığını bilmeden nasıl dandik olduğunu anladın.Eminim ki senin gibi bir adamın Behzat Ç'yi sevmemesinin imkanı yok.Çünkü seni biliyorum.Erdal'ın her işi kalitelidir ,her dizide oynamaz ,her işi kabül etmez bu yüzden belli bir piyasası vardır.Erdal'ın her filmi için aynı şeyi söylemem ama. Gürkan Uygun çok iyi çağ atlayan bir oyunculuğu var ama her işi kabül ediyor.Bu da onun değerini düşürüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?