ben sahiplenirim aga sen erdal beşikcioğlunu niye sevmiyordun oyunculuğu on numara zaten ideoljisi diyorsan oktay kaynarca veya gürkan uygun gibi de değilValla kusura bakmayın bu diziye bir sempati duymuyorum pana yapıyor diye de sahiplenecek değiliz biz sadece vadiyi sahipleniriz zaten tutma ihtimali çok düşük
@-KADİR- vadi dışında takip ettiğim bir dizi yok ki sıkıldığım için izlemiyorum zatenpek umrunda değil yani
Sebepsiz gıcık oluyorumben sahiplenirim aga sen erdal beşikcioğlunu niye sevmiyordun oyunculuğu on numara zaten ideoljisi diyorsan oktay kaynarca veya gürkan uygun gibi de değil
Aga hiç denk gelemiyoruz ben uyanıyorum sen yatıyorsun sen uyanıyorsun ben yatıyorum@Doğu aga sen beni birde geçen sene görecektin [emoji2] konuya en son yorumları ben yazardım ama bu sene işi sıkı tutup erken yatıp erken kalkıyorum [emoji2] neyse çok konuştum hepinize iyi geceler [emoji2]
la birde şaşırıyon burda anarmol olan sensin aga şu uyku düzenini normalleştir artıkAga hiç denk gelemiyoruz ben uyanıyorum sen yatıyorsun sen uyanıyorsun ben yatıyorum
Daha iyi ya aga birbirimizi tamamlıyoruz [emoji2]Aga hiç denk gelemiyoruz ben uyanıyorum sen yatıyorsun sen uyanıyorsun ben yatıyorum
Bugün öğlen 4'te uyandım erkendenla birde şaşırıyon burda anarmol olan sensin aga şu uyku düzenini normalleştir artık
Tamamlıyoruz da bu şekilde de birbirimizi daha iyi tanıyamıyoruz çok az konuştuk geldim geleliDaha iyi ya aga birbirimizi tamamlıyoruz [emoji2]
Ooo AOG da VadiciymişHerkese iyi geceler, mesajımı yeni göreceklere ise günaydın
https://www.facebook.com/video.php?v=1222801301083698
Tabi aga admini koyu Vadici geçen de Elif yenge ile Polatın resmini paylaşmıştıOoo AOG da Vadiciymiş
Sado ban kaldırTabi aga admini koyu Vadici geçen de Elif yenge ile Polatın resmini paylaşmıştı
Bu forumda benim için vadici isen değer veririm hatta bazı durumlarda altan dahi alırım var gerisini sen düşün [emoji2] gerçi senle az çok diğer görüşlerimiz de uyuşuyor [emoji2]Bugün öğlen 4'te uyandım erkendenKademe kademe düzeliyoruz 😀
Tamamlıyoruz da bu şekilde de birbirimizi daha iyi tanıyamıyoruz çok az konuştuk geldim geleliNeyse yaz gelince sen de düzeni bozarsın gece geç saatlere kadar otururuz
Bak yine aynı şey olduBu forumda benim için vadici isen değer veririm hatta bazı durumlarda altan dahi alırım var gerisini sen düşün [emoji2] gerçi senle az çok diğer görüşlerimiz de uyuşuyor [emoji2]
Bu arada günaydın herkese. En çok da @china_shangai abiye [emoji2] abi seni uzun zamandır göremiyorum ya da ben denk gelmiyorum inşallah kötü bir şey yoktur.
Rica ederim olanı söyledim. Sen şimdi yatarsın da [emoji2]Bak yine aynı şey olduEyvallah bu arada aga güzel sözlerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?