Polat Şaşmaz
Favori Üye
Belli olmaz belki yaza kalmadan ban falan yerimEyvallah aga sendeYazin daha cok cosucaz hele bi bilgisayar gelsin
Ban yersen ödesirizBelli olmaz belki yaza kalmadan ban falan yerim
genelde gecelerimi dönüyo muhabbet 😀Pm kutumuz 2 ayda 200 sayfa, 4 bin mesaj @Polat Şaşmaz adamsın gececi hemşerim 😉
Genelde tezgahı 4 gibi kapatıyoruz agagenelde gecelerimi dönüyo muhabbet 😀
enteresan bir durumGenelde tezgahı 4 gibi kapatıyoruz aga
eğer özel değilse konularınız ne söyleyebilin mi
Çok özel aga söylenmez ayıptıreğer özel değilse konularınız ne söyleyebilin mi
Oyun-Gıybet-Manita üçgeninde gidip geliyoruzeğer özel değilse konularınız ne söyleyebilin mi
eyvah eyvah iş sakatÇok özel aga söylenmez ayıptır
haa bunlar diyon yani hadi öyle olsun 🙂Oyun-Gıybet-Manita üçgeninde gidip geliyoruz
Sen ne sandineyvah eyvah iş sakat
haa bunlar diyon yani hadi öyle olsun 🙂
birşey sanmadım sordum sadece 😀 sen ne sandığımı düşündünSen ne sandin
erdal ı sevmediğin için ordan hak veriyorum ama bu iş bambaşka olacak psikolojik-gerilim türünde ki ilk ve tek türk dizisi olacak sıkılmadın mı aga diğer klişe işlerden çakma dizilerden sen yine de ilk bölümlerine şans ver sarmazsa izlemezsin@34rcp44 aga fırsat buldukça haberlerini bekliyoruz dualarımız her zaman seninle
Agalar 46 dizisini izlemeyi düşünmüyorum erdal olmasa izlerdim o adamı hiç sevmiyorum zaten tutacak bir iş değil pana yine yanlış işler peşinde
Kesinlikle çok farklı bir iş olacak herkes bu diziyi bekliyor bence tutacaktır. Dediğin gibi diğer saçma sapan işlerden bıktık artık bizim de dünyaya ayak uydurup süreleri aşağıya çekip az ve öz işlere imza atmamız lazım.erdal ı sevmediğin için ordan hak veriyorum ama bu iş bambaşka olacak psikolojik-gerilim türünde ki ilk ve tek türk dizisi olacak sıkılmadın mı aga diğer klişe işlerden çakma dizilerden sen yine de ilk bölümlerine şans ver sarmazsa izlemezsin
bunu yapan da pana film risk aldıkları için kutlamak lazım eğer başka bir yapım bu diziyi yapsaydı methiyeler dizilirdiKesinlikle çok farklı bir iş olacak herkes bu diziyi bekliyor bence tutacaktır. Dediğin gibi diğer saçma sapan işlerden bıktık artık bizim de dünyaya ayak uydurup süreleri aşağıya çekip az ve öz işlere imza atmamız lazım.
Aynen aga evladımız gibi sahiplenmemiz lazım bu diziyibunu yapan da pana film risk aldıkları için kutlamak lazım eğer başka bir yapım bu diziyi yapsaydı methiyeler dizilirdi
ee tabi öyle olacak aga öyle yapmamız gerekli 😀Aynen aga evladımız gibi sahiplenmemiz lazım bu diziyiHatta konusunu da bizim tayfadan biri açmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?