Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Herseyden evvel senarist sart mesela su Filintanin senaristini gozume kestirdim ailem izlerken arada denk geliyorum cok iyi bir senarist olu diziyi ayaga kaldirdi resmen
La ne filintası aga Vadiyi 2003'ten beri izleyen adamlar yazmalı gerisi boş. Ben şu anki senaristlerin bile eski Vadiyi üstünkörü izlediğini düşünüyorum.

evet hepsi doğru aga işte benim güvendiğim meselede burası pana diyorum daha son kurşunlarını atmadı o yüzden şimdilik panik yapmaya gerek yok bölümler böyle olsunda gün birinciliği zaten bizde o kadar da sıkıntı değil ama insan daha yüksek oranlar almasını bekliyor tabi

Herseyden evvel senarist sart mesela su Filintanin senaristini gozume kestirdim ailem izlerken arada denk geliyorum cok iyi bir senarist olu diziyi ayaga kaldirdi resmen
lan git başka konuda öv neyi öveceksen filintaymış şöyle vasat altı dandik dizilerin ismi bu konuda geçmesin

ölümüz dirimiz her zaman zirvede
6 reytingle 1. oluyoruz güne ambargo koymuşuz kimse reyting alamıyor

lan git başka konuda öv neyi öveceksen filintaymış şöyle vasat altı dandik dizilerin ismi bu konuda geçmesin
Ne ovmesi ya ben o diziye gecenlerde hakaret ediyodum ne cabuk unuttun ama senarist degistirdiler ben seyretmiyorum artik ama sensrist diziyi ayaga kaldirdi Dirilisten bile daha merakla bekleniyor

harbiden aga ibretlik durum kimleri gömdük kimleri öyle birşey ki gerçekten enteresan kimse ağlamasın yüksek alan dizi yok diye bizde sorarız niye alamıyor diye? gayet de iddialı işler başladı ve hiç oldu vadi nin bu başarısı gerçekten takdire şayan

konu vadi olunca kelimelerin sonu gelmiyor aga
ulan yarın 3 tane sınavım var daha çalışmaya başlamadım
Lisede ben de öyleydim Cuma günü olan bütün sınavlarım diğerlerine oranla kötü geçmiştir öğrencilik hayatım boyunca

Ne ovmesi ya ben o diziye gecenlerde hakaret ediyodum ne cabuk unuttun ama senarist degistirdiler ben seyretmiyorum artik ama sensrist diziyi ayaga kaldirdi Dirilisten bile daha merakla bekleniyor
lan olm beni sinir etme başlarım filintana bu konuya filinta falan yazma
boş boş konuşuyorsun 2 reyting alarak izlenmeme rekoru kıran dizi mi merakla bekleniyormuş kim bekliyor ulan
konuyu kapat yoksa ağır konuşacam sevgili dostum

Lisede ben de öyleydim Cuma günü olan bütün sınavlarım diğerlerine oranla kötü geçmiştir öğrencilik hayatım boyunca
ben ilkokul lise ve üniversite boyunca hep böyleydim vadi olduğu müddetçe de böyle olmaya devam edecem aga
ama cuma günkü sınavlardan düşük almıyorum az da çalışsam yetiyor

vadi farkı deyip geçeceksin aga ötesi yok açık ve net
rekorlar konuma ekleyecem bunu da

vadi farkı deyip geçeceksin aga ötesi yok açık ve net
rekorlar konuma ekleyecem bunu da
aga sana diyorum Vadi mezarlığı diye bir konu açalım
Arşivleri açarız sıkıntı değil
Mezarlık bekçisi de seni dikelim geleni geçeni göm

@Master.1000 aga koş sonunda 😀

evet o çalışma benimde aklımda gerekirse yıl yıl bölüşelim bunu yapalım bende bunu somutlaştımak istiyorum ortaya devasa sonuçlar çıkacak

ohh şükür ablacım acil şifalar versinn ona rabbimm
ee vadiyi beğendinizmi @takas @-KADİR-
beğendik tabi dehşetül vahşetti

aga dur bakalım öyle bir konuyu zamanı gelince açacaz ama çok kapsamlı bir araştırma lazım

neyse agalar herkese iyi akşamlar artık ders çalışmam lazım itaatsizliğin raconunu biz koymadık ama biz uygularız

ahh benim takasımmm aynen öyleydi bende beğendimm