batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Büyük oyuncudu kendisi allah mekanını cennet eylesin.
aga bu dizi kaç bölüm sürmüştü belki izlerim bi araAbi böyle birşey yok! Gerçekten sözün bittiği yer. Raci Şaşmaz Türkiye'nin tartışmasız en iyi kalemidir. Adam dramın da kalitenin de en üst tepesine çıkmış. Türkiye-Ermeni olayının anlatımı analizi vs dehşet. Verilen mesajlar muhteşem. Raci'nin senaryosu izlemeyi ve dinlemeyi çok özlemişim. Görüntüyü kapat ve sadece dinle. Gerçekten çok ayrı bir kalitesi var. Replikler muazzam. Bu diziden sonra Pusu'ya başlıyorum. Hele müzik diziyi uçurdu zaten. İlk kez Gökhan Kırdar dışında bir adamın dizi müziklerini beğendiğim. Bu diziyi şiddetle tavsiye ediyorum. En azından bu ilk bölümü izleyin. Adamlar tek kelimeyle destan yazmış. Türkiye-Ermeni olayı inanılmaz. Zaten bizi sektörde ayrı ve ölümsüz kılan bu cesur senaryomuzdu. Susurluk du, Faili Meçhul du, Terör'dü şuydu buydu. Değinmediğimiz bir konu kalmadı.
Yapım ekibinden dev oyuncu kadrosuna tüm ekibe helal olsun!
aga olan oldu aslolan vadidir son 2 bölümü izle derim yeni senaristlerde toparlanma varBöyle bir senaryo ekibi bir daha bir araya gelmez gerçekten. 5 efsane isim.. Raci ile Ahmet Turgut'un kalitesi biribirine karışınca ortaya faci bir senaryo çıkmış. Bu beş yazara da helal olsun. Bir sonraki bölümlerde Ömer Lütfi Mete izleri de var. Abi nerden nereye geldik. Bu ayrılık olayına benim kadar kimse üzülmemiştir herhalde.
aga bu dizi kaç bölüm sürmüştü belki izlerim bi ara
vadinin son 2 bölümünü izle derim dehşet toparlandık senaristler şov yapıyor
Yazin cok izlemistim bunuayy sabahtan beridir izliyorum bitti sonunda 3 saat ama hiç sıkılmadım vlla
ayy şunu aynı şekilde aktarsınlar sinemaya bir çok filmden daha çok izlenir 1 dakıka bile sıkılmadım vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?