254. Bolum son sahneye bakantony nin öldüğü sahneyi görmem lazım
vay arkadaş burda arturlar kaçtı diye aklımda kalmıştı ama ölmemiştir belki aga omzundan vurulmuş254. Bolum son sahneye bak
Tabi sen kendini öyle teskin et aga zarar gelmez 😀Fragman 1 günde;
473.372 izlendi
vay arkadaş burda arturlar kaçtı diye aklımda kalmıştı ama ölmemiştir belki aga omzundan vurulmuş
ölmemiş aga polatlar gidince majeste nin adamları gelip yaralıları kurtarmıştırTabi sen kendini öyle teskin et aga zarar gelmez 😀
Güzel aga geri gelsin tabi yakışıyordu ama ortalarda artur da yok belki bu sezon 3 sahnesini bile zor gorecezölmemiş aga polatlar gidince majeste nin adamları gelip yaralıları kurtarmıştıradam karizmaydı ama
artur mu kaldı aga senaryo başka yerlere kaydı bu söylediklerimiz anca lafta kalırGüzel aga geri gelsin tabi yakışıyordu ama ortalarda artur da yok belki bu sezon 3 sahnesini bile zor gorecez
1 iyi olmuşHangisi sizce ? @takas @Doğu @-KADİR- @Since2011
1.sinde ekledigim muzigi 1 kere ustunden gecirdim orjinal muzik duyuluyor
2.sinde orjinal muzigi kapatmak icin ekledigim muzigi 2 kere ustunden gectim replikler ufaktan duyulamaz hale geldi
1 daha iyi sanki aga eline sağlık.Hangisi sizce ? @takas @Doğu @-KADİR- @Since2011
2.sinde orjinal muzigi kapatmak icin ekledigim muzigi 2 kere ustunden gectim replikler ufaktan duyulamaz hale geldi
Yok aga o konu atlanmaz zamanı gelince işlenir şu an ki mevzumuz orada yatıyor zaten ama yaķın zamanda görme ihtimalimiz yok gibiartur mu kaldı aga senaryo başka yerlere kaydı bu söylediklerimiz anca lafta kalır
1 iyi olmuş
Tamamdir teşekkurler1 daha iyi sanki aga eline sağlık.
2 daha iyi gibime geldi. arkadan 2 müzik sesi gelince olmuyorHangisi sizce ? @takas @Doğu @-KADİR- @Since2011
aga yeni bir düşman için tam zamanı sağlam bir oyuncuyla poyraz etkisi yapılabilir. poyraz ilk diziye girdiğimde dehşetti irrite oluyordu hepYok aga o konu atlanmaz zamanı gelince işlenir şu an ki mevzumuz orada yatıyor zaten ama yaķın zamanda görme ihtimalimiz yok gibi
Aga Gölge gibi birini aktif hale getiremedilerse baska birini bekleme bunlarin senaryo kapasitesi bu kadar2 daha iyi gibime geldi. arkadan 2 müzik sesi gelince olmuyor
aga yeni bir düşman için tam zamanı sağlam bir oyuncuyla poyraz etkisi yapılabilir. poyraz ilk diziye girdiğimde dehşetti irrite oluyordu hep
gölge daha nasıl aktif olacak adam en çok süre alanların başında geliyorAga Gölge gibi birini aktif hale getiremedilerse baska birini bekleme bunlarin senaryo kapasitesi bu kadar
Yeni olay ve sağlam karektere hayır denmez tabi yeni yüzlere ihtiyaç var yararlı olur2 daha iyi gibime geldi. arkadan 2 müzik sesi gelince olmuyor
aga yeni bir düşman için tam zamanı sağlam bir oyuncuyla poyraz etkisi yapılabilir. poyraz ilk diziye girdiğimde dehşetti irrite oluyordu hep
Adam surekli masada oturuyo aga sahada nadir goruyoruzgölge daha nasıl aktif olacak adam en çok süre alanların başında geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?