Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yarın bilum sakin gececek gibi hazirlikli ol, maclarda var ozellikle bjk nin maci heyecanli gececek
belli zaten aga sosyal medya fragmanına bile başka sahneler koyamadıklarına göre fragmanda da bişey yok İnşallah fazla düşmez vites
neden yeni karakter koymazlar anlamış değilim yeni bir heycan ve alan lazım tam da zamanı

Onur Tan'ı vadide az eleştirmedik .Edho cidden aksiyon sahnelerine çok önem vermiyorlar ama senaryosu sağlam.

La forumda aşırı yavaşlık var ya da sadece bende var. Ulan bana ddos mu attırıyosun IP üzerinden
@Maskeli Fedai

NECATİ ŞAŞMAZ 2003 izleyin derim

Survivor semih birinci olmuş o piti piti diyerek soyleyecegi adami secti 😀 normalde boyle sımarikliklari sevmem ama o takimdakiler bunu hak ediyorlar daha kotu bir asagilama olamazdi herhalde
helal olsun bu sene hiç takip etmiyorum ama semih i destekliyorum İnşallah 1. olur orda 2 tane dalkavuk var buna posta koymuşlardı o ikisi elenir İnşallah

Yuce majestenin öldugu sahnede hatta o zaman senle konusmudtuk oldugune uzulmustuk
aga hatırlayamadım ya antony ölmemişti diye aklımda kalmış dur o bölümlere bir bakayım

ulan Necati Şaşmaz ın gerçek sesi daha iyi niye bu adamı kendi sesiyle oynatmamış Osman Sınav zamanında anlamıyorum videoya bir bakın agalar demek istediğimi anlayacaksınız

Antony bu uzun boylu yakisikli oglan degil mi; asayi alirken öldü aga

Anthony küçük veled değil mi agalar kolunda 666 yazan çocuk? O ölmedi diye biliyorum.