Antony öldu aga 😀@Master.1000 aga bizim artur ve antony de kayıplara karıştı o çocukla yüce majestenin adamını çok beğeniyordum
Antony öldu aga 😀@Master.1000 aga bizim artur ve antony de kayıplara karıştı o çocukla yüce majestenin adamını çok beğeniyordum
Fragmanlarin o kadar incelemedigim icin farketmedimKaç gündür yeni mi farketdiyorsun hacı.Bende gerçi şimdi görüyorum
belli zaten aga sosyal medya fragmanına bile başka sahneler koyamadıklarına göre fragmanda da bişey yok İnşallah fazla düşmez vitesYarın bilum sakin gececek gibi hazirlikli ol, maclarda var ozellikle bjk nin maci heyecanli gececek
Onur Tan'ı vadide az eleştirmedik .Edho cidden aksiyon sahnelerine çok önem vermiyorlar ama senaryosu sağlam.aga edho boş konular etrafında dönüyor çok ağır bir dizi müzikleri de kötü çekilmiyor
onur tan çatışma sahnelerini orda daha da berbat çekiyor adam kaç sene vadide yönetmenlik yaptı hala aksiyon sahnesi çekmeyi öğrenemedi benim için vasat altı bir dizidir edho
bende şimdi farkettim agaKaç gündür yeni mi farketdiyorsun hacı.Bende gerçi şimdi görüyorum
Heyecan kalmadi ben de İnşallah o kedili bolum gibi olmazYarın bilum sakin gececek gibi hazirlikli ol, maclarda var ozellikle bjk nin maci heyecanli gececek
elifin mezar sahnesi var hiç değilse aga bakalım İnşallah yanıltırlar ama fragmandan belliHeyecan kalmadi ben de İnşallah o kedili bolum gibi olmaz
Survivor semih birinci olmuş o piti piti diyerek soyleyecegi adami secti 😀 normalde boyle sımarikliklari sevmem ama o takimdakiler bunu hak ediyorlar daha kotu bir asagilama olamazdi herhalde
helal olsun bu sene hiç takip etmiyorum ama semih i destekliyorum İnşallah 1. olur orda 2 tane dalkavuk var buna posta koymuşlardı o ikisi elenir İnşallahSurvivor semih birinci olmuş o piti piti diyerek soyleyecegi adami secti 😀 normalde boyle sımarikliklari sevmem ama o takimdakiler bunu hak ediyorlar daha kotu bir asagilama olamazdi herhalde
Yuce majestenin öldugu sahnede hatta o zaman senle konusmudtuk oldugune uzulmustuk
aga hatırlayamadım ya antony ölmemişti diye aklımda kalmış dur o bölümlere bir bakayımYuce majestenin öldugu sahnede hatta o zaman senle konusmudtuk oldugune uzulmustuk
Antony bu uzun boylu yakisikli oglan degil mi; asayi alirken öldü agaaga hatırlayamadım ya antony ölmemişti diye aklımda kalmış dur o bölümlere bir bakayım
ulan Necati Şaşmaz ın gerçek sesi daha iyi niye bu adamı kendi sesiyle oynatmamış Osman Sınav zamanında anlamıyorum videoya bir bakın agalar demek istediğimi anlayacaksınız
Anthony küçük veled değil mi agalar kolunda 666 yazan çocuk? O ölmedi diye biliyorum.aga hatırlayamadım ya antony ölmemişti diye aklımda kalmış dur o bölümlere bir bakayım
ulan Necati Şaşmaz ın gerçek sesi daha iyi niye bu adamı kendi sesiyle oynatmamış Osman Sınav zamanında anlamıyorum videoya bir bakın agalar demek istediğimi anlayacaksınız
evet o antonyAntony bu uzun boylu yakisikli oglan degil mi; asayi alirken öldü aga
yok o çocuk artur yüce majeste nin adamı vardı uzun boylu sakallı onu diyoruzAnthony küçük veled değil mi agalar kolunda 666 yazan çocuk? O ölmedi diye biliyorum.
O arturAnthony küçük veled değil mi agalar kolunda 666 yazan çocuk? O ölmedi diye biliyorum.
Yok aga o bolumleri begenmedigim icin bilmiyorumevet o antony
doğrudur aga @Polat Şaşmaz antony nin öldüğü bölüm hangisiydi sen bilirsin
yok o çocuk artur yüce majeste nin adamı vardı uzun boylu sakallı onu diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?