Aha geldi gönlümün efendisi
Aha geldi gönlümün efendisi
Benim icinde yapAha geldi gönlümün efendisiGidip replay tuşunu taciz edeyim bari
Bırakmaz malesef tiryakiNecati Şaşmaz sigara içiyormu hala resimde elinde sigara görünce şaşırdım bırakmış zannediyodum ben.
Hadi ya ama ilk Vadi zamanında sigara içişinde belli idi fena içiyordu.Bırakmaz malesef tiryaki
Keşke RTÜK izin verse de tekrar içse dizideNecati Şaşmaz sigara içiyormu hala resimde elinde sigara görünce şaşırdım bırakmış zannediyodum ben.
Evet bir nesili sigaraya başlattığı doğrudur 😀Hadi ya ama ilk Vadi zamanında sigara içişinde belli idi fena içiyordu.
Keşke RTÜK izin verse de tekrar içse dizideUsta sigarayı yakınca bütün bir nesil yakıyordu aynı anda.. İyi bir meret değil ama Polat Alemdar'a inanılmaz yakışıyordu.
Aynen sigaralı sahneler başka oluyor videosunuda hazırlamışlar.Evet bir nesili sigaraya başlattığı doğrudur 😀
Özellikle ormanda keskin nişancıyı öldürdükten sonra sigarayı yaktıģı sahne beni bitiriyorAynen sigaralı sahneler başka oluyor videosunuda hazırlamışlar.
Aynen o sahnede süper.Özellikle ormanda keskin nişancıyı öldürdükten sonra sigarayı yaktıģı sahne beni bitiriyor
aga dizide bıraktı sadece normalde devamNecati Şaşmaz sigara içiyormu hala resimde elinde sigara görünce şaşırdım bırakmış zannediyodum ben.
memati var diye izledim o kadar senin gibi bütün gün boş boş filmlerle uğraşmıyorum yok oscarmış yok leonarda di caprioymuşBizans Oyunları adlı filmi izleyen takas mı bunu söylüyor gözlerime inanmıyorum
Aga bu muziklerin en az birimizde bulunmasi lazim ustad silerse elimizin altinda bulunsunüstad coşuyor hemen indirelim bunları damüzik ziyafeti çekiyoruz resmen
aga dün indirdimde bugün 6 tane daha eklemiş bugün ekledikleri hangileri indireyimAga bu muziklerin en az birimizde bulunmasi lazim ustad silerse elimizin altinda bulunsun
Tıklanmaları az ,bence daha çok olması lazım bu emeğe karşıüstad coşuyor hemen indirelim bunları damüzik ziyafeti çekiyoruz resmen
Hepsini indir agaaga dün indirdimde bugün 6 tane daha eklemiş bugün ekledikleri hangileri indireyim
tüm müziklerine destek olmak amaçlı beğeniyorum hak ettiği değeri görmüyor bu adam vadinin gizli kahramanı
aga tabi az olur milyon tane farklı video var her müziğin milyonlarca tıklanma alan müzikleri var ama kendi hesabı değil tabiTıklanmaları az ,bence daha çok olması lazım bu emeğe karşı
Aga hatırlatırım Aamir Khan filmleri arıyordun forumdaaga dizide bıraktı sadece normalde devameski vadide sigara içmeyen karakter yok bayan karakterler bile peş peşe içiyor gerçekten bir nesli sigayara başlattı vadi o anda milyonlar polat alemdarla sigara yakıyordutabi bu iyi bişey değil ama yakışır adama napalım
memati var diye izledim o kadar senin gibi bütün gün boş boş filmlerle uğraşmıyorum yok oscarmış yok leonarda di caprioymuş
lan oğlum bizene onun oscarından sen harbiden kayışı kopardın nereye takıldığını nereleri okuduğunu çok iyi biliyorum ve malesef ki etkileniyorsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?